Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » A királypitont ki lehet venni...

A királypitont ki lehet venni a búvóhelyéről?

Figyelt kérdés

Néhány napja vásároltunk egy 6 hónapos,fiú királypitont,de egyelőre csak egy nagyobb fakéreg alatt gubbaszt egész nap,és csak késő éjjel jön elő egy nagyon kicsi időre,és így nem tudjuk kézhez szoktatni.Tudom,hogy éjszakai állatok,de azt hittem,legalább éjjel előjön hosszabb időre,de nem.

Esetleg kivehetem a búvóhelyéről egy kis időre napközben,vagy az nagyon megijesztené?Valakinek valami tapasztalata esetleg? :-) Köszönöm szépen!

ma 08:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szép lassan próbáld meg, mondjuk először kicsit piszkáld meg egy ceruzával, hogy ne higgye azt a kezedre, hogy táplálék és ne marjon bele, utána pedig óvatosan vedd ki

De figyeld az állat reakcióját, ha látszik, hogy elég volt neki akkor inkább hagyd békén

ma 08:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ,ment a zöld értékelés. :-)
ma 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!