Létezik vegetáriánus étrend kaméleonnak?
"de nagyon jó szíve van és nem szeretné élő állatokkal etetni"
Azt meg ne mond, hogy nem ütitek le a legyeket, szúnyogokat, csótányokat, mert elsírom magam.
Útolsó:
de roh@dt igazad van :D
egypk ez a természet rendje,azt még megértem hogy a kígyó meg teknős tartók nem akarják szenvedni látni azt az egeret vagy halat
nade hogy a bogarat?
és igen nem lehet mással etetni,nem nagyon eszik meg semmi mást,és ha jól tudom csak az élő kaját fogadja el.
A legtöbb hüllő rovarevő nem nagyon tudsz válogatni közülök
Viszont ajánlom a szárazföldi teknősöket mert az növényevő :)
Nekem a kaméleonom 2 évesen az 5 centis sáskából úgy 5-öt meg evett és 3 centis tücsökből meg vagy 20-at egyszerre. Csak az élőre vadászott. A döglöttet kikerülte. Valszeg eszért nem lehet rászoktatni tápra, mert a mozgásra reagál.
Bár egyszer a vasszöget is megpróbálta kihúzni a falból a nyelvével, azt hitte kis bogár, de ez nem volt általános.
A zöld leguán eszi a zöldségeket, gyümölcsöket, lehet hogy neki nem kell tücsök, ezt nem tudom, nézz utána.
Ha nem hüllő, akkor:
Red cherry garnélák esznek zölborsót, kukoricát, meg van nekik való száraz táp is.
A botsáska valamilyen bokor levelét eszi.
Algaevő halak, pl ancdistus megeszi az algatablettát, uborkát.
Vagy egy nyúl, aki szénát, zöldségeket és tápot eszik.
Esetleg hörcsög [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!