Mit csinálok rosszul?
Van 2 tekim egy kb. 30x50es terriben kb. 10 l vízben. Minden nap kapnak kaját. Nagyon hamar bekoszosodik a vizük, szinte 2-3 naponta takarítani kell mert nagyon büdi lesz. Másnak is így van vagy valamit rosszul csinálok?
remélem egyszer majd téged is bezár valaki egy 2x2 méteres üres szobába.
neki is biztos lesz jó oka rá.
és egyébként erre nem lehet tanácsot adni.
próbálj meg mindennap a kádba pisilni-kakilni, és várd, hogy ne legyen büdös. ez kb ugyanolyan.
Figyelj!!!Sztem ezt a "fika" szót mellőzzük mert már annyiszor hallottam h már unom cserélj lemezt vagy esetleg meg akadt a szalagod!!Ha nem tod ellátni a tekiket olyan dolgokkal emik neki naon nagy szükségük van add el őket!De most már kezdem úgyérezni h mostmár leseszarod az egészet bocsánat a kifejezésért!És most ne írd nekem azt vissza h "melyik részét nem értem a mondatnak"meghogy "nem tok olvasni" értem a mondatoka + olvasnik is tok szegény tekiekt tom csak sajnálni h ilyen gazdához kerültek és sztem már túl későn tetted fel a kérdést és sztem a többiek is eggyetértenek velem!Remélem egyszer belátod azt h igazunk van!!! Sok szerencsét!:@:S:(:'(
Tekiimádó :)
Szia.
Nekem is van tekim és láttam sokan leszóltak a kérdésed miatt.. igaz h nagyon pici az terrárium főleg 2 tekinek, de nem csak amiatt olyan a víz.. ekkora tekiket hetente max. 2x 3x szabad etetni, mert kihízzák a páncélt és megfulladnak. Ha eteted őket tedd egy langyos vizes lavorba őket, etesd meg és hagyd picit ott őket.. amiatt lesz koszos szerű és büdi a víz, hogy az ételmaradékok bomlanak..na meg amit utána hagynak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!