Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mit csinálok rosszul?

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Van 2 tekim egy kb. 30x50es terriben kb. 10 l vízben. Minden nap kapnak kaját. Nagyon hamar bekoszosodik a vizük, szinte 2-3 naponta takarítani kell mert nagyon büdi lesz. Másnak is így van vagy valamit rosszul csinálok?

[link]

2009. szept. 22. 11:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

remélem egyszer majd téged is bezár valaki egy 2x2 méteres üres szobába.

neki is biztos lesz jó oka rá.

és egyébként erre nem lehet tanácsot adni.

próbálj meg mindennap a kádba pisilni-kakilni, és várd, hogy ne legyen büdös. ez kb ugyanolyan.

2009. szept. 25. 16:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Figyelj!!!Sztem ezt a "fika" szót mellőzzük mert már annyiszor hallottam h már unom cserélj lemezt vagy esetleg meg akadt a szalagod!!Ha nem tod ellátni a tekiket olyan dolgokkal emik neki naon nagy szükségük van add el őket!De most már kezdem úgyérezni h mostmár leseszarod az egészet bocsánat a kifejezésért!És most ne írd nekem azt vissza h "melyik részét nem értem a mondatnak"meghogy "nem tok olvasni" értem a mondatoka + olvasnik is tok szegény tekiekt tom csak sajnálni h ilyen gazdához kerültek és sztem már túl későn tetted fel a kérdést és sztem a többiek is eggyetértenek velem!Remélem egyszer belátod azt h igazunk van!!! Sok szerencsét!:@:S:(:'(

Tekiimádó :)

2009. szept. 28. 19:58
 23/23 anonim válasza:

Szia.

Nekem is van tekim és láttam sokan leszóltak a kérdésed miatt.. igaz h nagyon pici az terrárium főleg 2 tekinek, de nem csak amiatt olyan a víz.. ekkora tekiket hetente max. 2x 3x szabad etetni, mert kihízzák a páncélt és megfulladnak. Ha eteted őket tedd egy langyos vizes lavorba őket, etesd meg és hagyd picit ott őket.. amiatt lesz koszos szerű és büdi a víz, hogy az ételmaradékok bomlanak..na meg amit utána hagynak... :)

2010. jún. 1. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!