Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mit csinálok rosszul?

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Van 2 tekim egy kb. 30x50es terriben kb. 10 l vízben. Minden nap kapnak kaját. Nagyon hamar bekoszosodik a vizük, szinte 2-3 naponta takarítani kell mert nagyon büdi lesz. Másnak is így van vagy valamit rosszul csinálok?

[link]

2009. szept. 22. 11:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

Mi sem akartunk ezreket kiadni egy megfelelő akváriumért, amiben ki lehet alakítani rendesen a helyüket. Csináltattunk egyet (80x40x40 cm), és az üvegestől kértünk számlát meg minden, aztán bejelentettünk a biztosítónál, hogy a huzat becsapta az ablakot, és ők meg szépen kifizették. :)

Ehhez csak az kellett, hogy legyen lakásbiztosítás, plusz az üveges úgy írta rá a számlára, hogy tényleg ablaküvegnek látszon. Szerintem mindegyikkel meg lehet beszélni.

Ha nincs elég pénzed, legalább legyél kreatív. :)

2009. szept. 22. 14:05
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha nincs elég pénzed, lopj!

Én ezt így olvastam...

2009. szept. 22. 16:22
 13/23 A kérdező kommentje:

Jesszusom! A primitív bunkókra nem vagyok kiváncsi. Továbbra is hangsúlyozom, hogy az olvasni nem tudók kíméljenek. Tudom hogy ez nem a legjobb nekik, de most ebből kell kihozni valami jobbat. Miért olyan nehéz ezt megérteni?? Egedjem inkább egy folyóba őket hogy télen frankón megfagyjanak vagy mi??

Jelenleg ennél nagyobb akváriumot nem tudok tárolni a házban!!! Melyik részét nem értik a fikázók?

Amúgy a tekik kb. 14-15 évesek úgyhogy holnap tényleg el fognak pusztulni a kis hely miatt. Idióták. :)

Akik normálisan válaszoltak azokak köszönöm szépen!

A teknos.hu oldalt néztem már de nem látom hogy milyen hőfokú víz a jó nekik. Eddig a 23-24 volt csak amikor picik voltak akkor fűtöttem nekik.

Mindíg kiveszitek etetéskor a tekiket? Hova rakjátok olyankor?

2009. szept. 22. 23:14
 14/23 A kérdező kommentje:

12:31nek

kaptam a tekiket.

lámpa ablak mellett? nyáron? viccelsz? oda süt a nap ahol ők vannak!

felelőtlen bunkó meg akkor lennék, ha nem is érdekelne hogy mi van velük és hogy mi csinálok rosszul és ha olyan kijelentéseket írnék mint te :)

köszönöm az értékes válaszod :))))

2009. szept. 22. 23:20
 15/23 A kérdező kommentje:

ma 12:45

lepontozósdi?? ne vegyél rá mérget hogy én pontoztam lefelé... jesszusom!! azóta nem is voltam a gép előtt kis okostojás :)

2009. szept. 22. 23:25
 16/23 anonim ***** válasza:

akkor most az a kérdés, hogy egy kanál víz hogy ne poshadjon be?

rakjál bele klórt, érted, ezeknek már úgyis mindegy.

2009. szept. 23. 00:13
 17/23 anonim ***** válasza:
Én írtam neked egy megoldást, amivel a szörnyű viszonyokat rosszra javíthatod (12:49). De most már én is támadni foglak, ha ilyeneket írsz... Beírtad ide a kérdést ami azt sugallja, hogy szerinted sem jók a viszonyok így, ahogy vannak. Azóta meg azt erőlteted, hogy de, ez így jó, téged senki ne okítson... Már-már írtam volna hogyan lehet egy műanyag teknőt (átmeneti megoldásként) a teknősöknek alkalmassá tenni, de most látom nem a pénz, a hely a probléma. Azt viszont nem hiszem el. Nincs olyan, hogy ne lehetne valamit kivinni a házból, csak ha igazából nem akarsz te semmin változtatni...
2009. szept. 23. 14:11
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Lehet "nágy á csálád", és az "önkormányzáttú" csak ekkora pecót kaptak:) Az, hogy szegény teknősök kivegetálják hosszú életüket, az persze nem érdekli, csak max tud vele iwiwen villogni, vagy myvipen...Szánalmas, állatkínzó gyökér, legszívesebben feljelenteném, mert ez már állatkínzásnak is tekinthető!
2009. szept. 23. 16:43
 19/23 A kérdező kommentje:

Istenem! Ti tényleg nem tudtok olvasni. Ez szánalmas már. Ilyenek minek írkálnak akik nem tanácsot adnak hanem fikáznak??

Ja és nem vagyok "önkorményzati segélyből élő". De erőteljes hiányosságaid vannak ha úgy gondolod ebből hogy az vagyok. Semmi közöd hozzá mekkora házban élek. Jelenleg nem fér el ott egy olyan méretű akvaterrárium ami nekik kellene. Melyik betűt vagy szót nem érted ezekből a mondatokból??

2009. szept. 23. 21:51
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz nagyobb helyet biztosítani nekik, akkor marad a gyakori takarítás...

Be kell látnod!

Ilyen kis mennyiségű víz másképp nem marad tiszta. Esetleg tehetnél egy kis kavicsot az aljára, azzal talán tovább tisztább lenne, pár nappal. Mondjuk ez takarításnál kicsit több munkával jár.

Nekem nagy helyen vannak sok vízbe, kavics az alján + szűrő. Két év alatt egyszer cseréltem vizet. Nem azért mert koszos volt, hanem mert költöztünk.

2009. szept. 25. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!