Vannak Kiscicáim. Miért nem jönnek oda hozzám? Hívogatom és nem jönnek oda hozzám pedig jutalomfalattal és próbálkoztam. Semmi. Elfutnak mit csinálok rosszul?
Szia! :)
Nekem felnőtt macskám van, ő jön ha hívom, de ha olyan a kedve, akkor elfut előlem.A macskák ilyenek-szabad akaratúak, nem parancsolhatsz nekik, mert azt csinálnak, amihez kedvük tartja. A jutalomfalatot az én macskám nemigazán fogadja el, de ha éhes, akkor már a papírcsörgésnél is rohan hozzám! :D Amúgy képes felismerni a hangomat, és ha szólok neki, akkor jön is.:) Egyszer eltűnt, és én találtam meg éjszaka.A szomszéd zárta be! :O Nagyon ideges voltam.Visszatértve, a kiscicák hidd el, majd hozzádszoknak,megszokják a hangod, a szagod. Nekem a Pajti(macskám) amikor kicsi volt, nem telt el 3 nap és már az ölembe mászott! :)
Remélem h segítettem: 13/L
Nem, nem reménytelenek, csak kell nekik egy kis idő, meg nem tudom h természetre milyen az anyjuk, de egy idő után megszokják az illatodat, én mindig beszélek a macskámmal és ő mindig visszanyávog, nagyon óvatosan kell közeledni hozzájuk :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!