Milyen hüllőt válasszak kezdésnek?
Figyelt kérdés
Milyen hüllőt ajánlanátok kezdő hüllőtartónak?
Van olyan hüllő, amit nem kell élő eleséggel etetni, max fagyasztott hallal, vagy ilyesmivel? Olyanra gondolok, aminek nem kell pl szopós egeret adni (azt nem bírnám).
Olyan faj létezik, ami növényevő, a szárazföldi teknősökön kívül?
Megjegyezném, hogy nagyon kezdő vagyok még a témában, és egyelőre csak puhatolózok, hogy mivel lenne értelme kezdenem.
Válaszaitok előre is köszönöm.
2013. febr. 14. 20:52
11/18 _.-Akv-._ válasza:
12/18 Kovács Pistike01 válasza:
13/18 A kérdező kommentje:
Na ő ronda. :)
2013. febr. 14. 22:18
14/18 Kovács Pistike01 válasza:
16/18 anonim válasza:
Heló. Én ajánlanám a leogekkókat. Aranyosak és csak tücsköt bogarat esznek, nem tudom neked ez bele férne e esetleg a "nem élő állat" etetésbe :D
17/18 A kérdező kommentje:
Hát az még talán beleférne, feltéve hogy be lehet szerezni az eleségállatokat (mármint bogarakat). Vagy őket külön lehet otthon tenyészteni erre a célra?
2013. febr. 15. 13:18
18/18 anonim válasza:
Én a görög tekit ajánlanám:) Nagyon cukik ahogy esznek *.* És nem igényelnek sok odafigyelést..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!