Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol tudok olcsón kettlebellt...

Hol tudok olcsón kettlebellt szerezni? Kezdésnek milyen súlyt válasszak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogyan a francba képzelted , hogy meg tudjuk mondani a szükséges súlyt a nemed , súlyod , edzettségi szinted nélkül ? Nem tudom , de szerintem ez nagyon egyértelmű ...
2010. aug. 12. 16:16
 2/10 A kérdező kommentje:

17/F

79 kg

edzettségi szintet ne kérdezd mert fogalmam sincs mi az!

2010. aug. 12. 17:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Edzettségi szintemről annyit tudok mondani, hogy nem szoktam sportolni. Ha ez segít
2010. aug. 12. 17:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi a célod az edzéssel?
2010. aug. 12. 17:23
 5/10 A kérdező kommentje:
hát legfőbb célom hogy erősödjek
2010. aug. 12. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát ezt neked el kell eldönteni. Elmész a boltba felkapsz egyet, és megnézed mennyire bírod el. Ha erősödni akarsz mindenképp a nehezebbet válaszd, viszont csak annyira nehezet, hogy megtudd csinálni a gyakorlatot. Javaslom nyugodtam fogd meg és nyomj vele párat az üzletbe vele. Lehet furcsán fognak rád nézni az eladók de én simán megcsináltam a francia rúddal amikor vettem :D elrontani úgyse tudod.
2010. aug. 12. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen járj le egy csoportos edzésre először(Minimum 2-3 hónapig, amíg rendesen megtanulod a gyakorlatokat). Hidd el a legalapabb gyakorlattal is nagyon könnyen tönkre tudod tenni az ízületeidet. Ott adnak súlyt is, nem kell újat venni, ha kinövöd az előzőt:). Meg azt elhiheted, hogy otthon nem fogsz egy olyan edzést végigcsinálni, mint egy csoportos edzésen ;).

Nálunk, csoportos edzésen a legtöbben 8 v. 12 kilóval kezdenek. Neked is ezt ajánlom kezdésnek. De a boltban mindenképpen próbáld ki, hogy bírod-e. Én eddig minden bellemet a tacticalshopban vettem. Biztos, hogy innen-onnan lehet olcsóbban is szerezni, de nagyon sok gagyi van közöttük.

2010. aug. 12. 19:30
 8/10 A kérdező kommentje:
neten én is a tacticalshopot néztem, azért is kérdeztem hogy hol lehet olcsón(olcsóbban) szerezni :)
2010. aug. 12. 21:02
 9/10 A kérdező kommentje:
környéken sajnos nincs csoportos edzés
2010. aug. 12. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:

sokkal olcsóbban nem kapsz, a TS-ben a dragondoor bellek viszont jók, ráadásul egy 6000ft-ot érő képzést is tartalmaz az áruk. mert nem árt ismerni az alapgyakorlatokat.

Amúgy szerintem is csoportba menj edzeni, 3 hónapos kezdő után tudni fogod, melyi kbell kell neked otthonra.

2010. aug. 12. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!