Hol tudok olcsón kettlebellt szerezni? Kezdésnek milyen súlyt válasszak?
17/F
79 kg
edzettségi szintet ne kérdezd mert fogalmam sincs mi az!
Szerintem mindenképpen járj le egy csoportos edzésre először(Minimum 2-3 hónapig, amíg rendesen megtanulod a gyakorlatokat). Hidd el a legalapabb gyakorlattal is nagyon könnyen tönkre tudod tenni az ízületeidet. Ott adnak súlyt is, nem kell újat venni, ha kinövöd az előzőt:). Meg azt elhiheted, hogy otthon nem fogsz egy olyan edzést végigcsinálni, mint egy csoportos edzésen ;).
Nálunk, csoportos edzésen a legtöbben 8 v. 12 kilóval kezdenek. Neked is ezt ajánlom kezdésnek. De a boltban mindenképpen próbáld ki, hogy bírod-e. Én eddig minden bellemet a tacticalshopban vettem. Biztos, hogy innen-onnan lehet olcsóbban is szerezni, de nagyon sok gagyi van közöttük.
sokkal olcsóbban nem kapsz, a TS-ben a dragondoor bellek viszont jók, ráadásul egy 6000ft-ot érő képzést is tartalmaz az áruk. mert nem árt ismerni az alapgyakorlatokat.
Amúgy szerintem is csoportba menj edzeni, 3 hónapos kezdő után tudni fogod, melyi kbell kell neked otthonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!