Milyen hüllőt válasszak kezdésnek?
Milyen hüllőt ajánlanátok kezdő hüllőtartónak?
Van olyan hüllő, amit nem kell élő eleséggel etetni, max fagyasztott hallal, vagy ilyesmivel? Olyanra gondolok, aminek nem kell pl szopós egeret adni (azt nem bírnám).
Olyan faj létezik, ami növényevő, a szárazföldi teknősökön kívül?
Megjegyezném, hogy nagyon kezdő vagyok még a témában, és egyelőre csak puhatolózok, hogy mivel lenne értelme kezdenem.
Válaszaitok előre is köszönöm.
midjárt átrakják.
Am leopárd gekkót, vagy madagaszkári nappaligekkót :)
Ő a tied? Aranyos.
A vízi teknősök közül nekem a pézsmateknős tetszik a legjobban.
De igazából van egy akváriumom, és nem szeretnék újabb vizes dolgot a szobámba. Inkább szárazföldit, ha lehet.
Nem, FreddyD-é. Én ha szárazföldit csinálnék tuti tennék bele növényeket, ablakba tenném, és valami olyat tartanék bent ami nem eszik növényt. (Ha ez megoldható, nem értek hozzá)
Törpe gekkó: [link]
Bocs hable! :D
Na ő például érdekes egy állatka. Mit eszik? Bogarakat?
Egyébként én is olyasmit szeretnék berendezni, ami hasonlít az adott állat élőhelyéhez, növényestől, faágastól, stb.
Csak jó lennem megtalálni azt az állatot, amit nem kell élő eleséggel etetni, és szárazföldi. :)
Itt van még valaki: [link]
Róluk (törpegekkó, meg ez a valami) hable nevű felhasználónál érdeklődj. Övé ez az oldal, legalábbis ha nem az egész sokminden rajt. De asszem az egész, csak nem vagyok bent biztos, majd ő megmondja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!