Újdonsült teknősgazdi vagyok. Segítessz?
-Mire kell figyelni vele kapcsolatban?
-Mit adjak neki enni?
-Egész nap a terráriumban kell lennie?
-Hályog van a szemén, a héten visszük orvoshoz. Ez nagyon súlyos? Ugye nem lesz baja?
- kishalat adj neki, ha pici a teki, akkor vágd fel kis darabkákra, h meg tudja enni...később maga fogja széttépni
annyit adj neki, amekkora a feje és a páncél kezdete közti távolság...nem kell túletetni
én kisállatboltban veszek nekik fagyasztott kishalat (100ft /csomag, és 1 csomagban kb 10 kishal van)
- kiveheted a terráriumból, de csak fél vagy 1 órára...tedd ki a padlóra, hadd mászkáljon...de figyelj rá, mert szeretnek elbújni... :D
- kapsz majd rá szemcseppet valószínűleg, meg fog gyógyulni
van még kérdésed?
am jó a link, amit az 1. válaszoló linkelt be
Igen, nagyon jó a link, és a te válaszod is köszi.
Igazából az a bajom, hogy úgy találtuk a tekit. Valaki elengedte egy tóba, aminek a víze max. 10-12 fokos, ki tudja mennyi ideje volt ott.
Sárgafülű ékszertekiről van szó. A korát sem tudom, nem is értek hozzá :D Nem egyszerű.
A htévégén lesz csak rendes vízfűtős akváriuma, addig reggel-este viszem rá a meleg vizet. Ugye ennyitől nem lesz baja?
hány cm-es a páncélja?
am nem kell neki nyáron melegítő, hiszen a levegő is vagy 30 °C-os :)
én pl télen sem használok melegítőt...odateszem őket a radiátorhoz
Előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!