Miért van olyan furcsa dolog a víz tetején? (terráriumban)
képet nem tudok mutatni, mert semmi sem látszik rajta de megpróbálom elmagyarázni. a teknősömet minden nap etetem és 1-2 nap után valami furcsa fehér 'hártya' nől a víz tetejére. olyan mint a békanyál csak ez fehér. lehet hogy a szárított halból jön ki valami?
légyszi válaszoljatok mert nem szeretném naponta tisztítani a terráriumot!:)
Nem tudom mi az,de etesd ki a tekit egy külön tálban. Abból után kiöntöd azt a kis vizet és az akvárium tiszta marad Meg gondolom a szűrő is tisztítja folyamatosan,azt mosd ki rendszeresen.
És +egy tanács:ha lehet szárított helyett fagyasztott halat adj neki.
én élöhalla etetem öket. illetve már nem él de nyers hal. nálunk a viz felszine zsircseppek vannak... mégpedig valoszinuleg a hal zsiradékát kakilják ki...
nem aksiba esznek
Az enyémnek is volt ien azt monták hogy vedlik szerintem ez a hejzet
menny idős a teki ?
hát nem hiszem hogy vedlik mert 2 hete kaptam kb. 1-2 hónapos lehet :)
mindig külön 'szigetre' rakom ki etetni , de ott meg sem mozdul :(
most értem haza és már megint tisztára olyan a víz teteje pedig tegnap pucoltam ki :(
Istenem...
A legvalószínűbb ok a "vedlés". De nem jutott eszedbe használatba venni egy kis szűrőt? Akkor nem kell az akváriumot minden nap takarítani emiatt.
Amúgy le lehetett volna tesztelni a szárított halas elméletet. Beletenni vízbe (ha az akváriumba teszel speciális anyagokat, akkor ebbe is legyen) kicsit szétszedni, mintha a teknős rágta volna meg és megnézni, mi történik...
Egyébként pedig nem szabad kiszedegetni a teknőst, mert ő olyankor megijed, nyugodtan lehet az élőhelyén etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!