Miért nem eszik a hosszúfarkú fűgyíkom? (Takydromus sexlineatus)
Figyelt kérdés
Pár napja vettem be raktam egy megfelelő terráriumba.Inni iszik a tálból is meg permetből is.A világítás még nem megfelelő(nem sokára kihozza a futárszolgálat)de van nbeki világítás.Adtam neki apró tücsköt de rá se hederített.Felvágtam neki ilyen pondrót,de azt sem eszi.Talán lehet ,hogy meg kell szoknia a helyét?Mit tegyek,hogy egyen?2012. ápr. 15. 18:43
2/10 anonim válasza:
De van ilyen!
Hány napja vetted, mert előfordulhat, hogy 1-2 napig depressziós. Amúgy próbáld ki a viaszmolyhernyót és a lisztkukacot.
3/10 A kérdező kommentje:
Kössz az utolsó választ!
2012. ápr. 17. 18:22
4/10 A kérdező kommentje:
Még várok válaszokat!
2012. ápr. 17. 18:23
5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszírónak:kb három,négy napja.
2012. ápr. 17. 18:31
7/10 A kérdező kommentje:
Hozattam egy sráccal a budapesti trionyxból.
2012. ápr. 22. 17:18
8/10 anonim válasza:
Akkor valószínűleg nállam van párja...:)
Hogy van most?...Lehet hogy hiányzik neki a párja...
Mivel ők már egy összeszokott páros voltak.
Meg akartam venni az enyém mellé de te úgy látszik gyorsabb voltál...
Nem gondolkodtál azon hogy eladod nekem...
Megvenném...
Üdv.
9/10 A kérdező kommentje:
Már kezdett enni lisztkukacot úgy,hogy feldaraboltam nekimeg nyalogatta a belsó szerveit a kukacnak.Nem adnám el de én meg azelőtt a tiedet akartam megvenni ez érdekes.Ehhez nagyon nehéz volt hozzájutnom.Egyébként te mivel etete?Vagy mit adtak neki az állatkereskedésben?
2012. ápr. 28. 21:03
10/10 anonim válasza:
Az enyém negyon csípi a tücsköt...és azt szoktam egy kicsit bekálciumozni meg D vitaminozni...+az UvB lámpa naponta(1Órát) és mellé a napozólámpa(Imádja..ha bekapcsolom egyből lemászik a kis fájáról és a fény alá megy...:)
A tiéd miket csinál...:)???SZoktál vele beszélgetni???És kézbe tudod venni???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!