Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Kisebb to közelében lakók...

Kisebb to közelében lakók gyakori a vizisiklo előfordulása?

Figyelt kérdés

Kb 500 méterre van egy kb 300x150m tó.

Fobiam van, különösen utálom a vizisiklokat. Télen gkndolkodom valahol megbujnak... nem örülnék ha a pincébe mennének pl.

Hazvasarlas előtt állok.....

tegnap 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Mi utálni van szerencsétlen vízisiklókban? Jobban fél tőled mint te tőle, ártalmatlan. Másrészt a vízisikló nem kötődik annyira a vízhez mint a neve sugalná, ha valamilyen víztestől nagyon távol veszel házat ott is megjelenhet.
tegnap 23:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Olvass utána a fobianak. Nem racionális. Tudom, hogy nem bánt.
tegnap 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, de szúnyog az van bőven.
tegnap 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyszüleim szinte a Körös-holtág partján laktak, soha nem hallottam róla, hogy lett volna náluk...

A wiki szerint meleg, száraz helyen telel, nem tudom, hogy pontosan ezt hogy kell érteni.

De amúgy ha épp a pincédben is telelne, nem hiszem, hogy könnyen belebotlanál, gondolom jól elbújik, hisz neki is az az érdeke. Mondjuk ne télen kezdj el lomtalanítani meg nagytakarítani a pincében, és akkor valószínűleg fel sem tűnik, ha mégis ott telelne 🙂

(Én egyébként megértelek, a repülő rovaroktól rettegek, legnagyobb fóbiám a cserebogár, de az sajnos mindenhol van, ezért nem költözhetek az Antarktiszra... 😀 az is lehet, hogy kicsit te is megszoknád egy idő után )

ma 01:06
 5/6 anonim ***** válasza:

utolsó

Én cserebogarat már évtizedek óta nem láttam, pedig kedvelem őket.

Kérdező: akkor ne vedd meg a házat. Ha megveszed, utána már késő lesz sírni, úgyhogy ne győzködd magad.

ma 02:43
 6/6 anonim válasza:

Szegeden a Vadasparknál lakom,a kert a Sancer~tóra megy le...

Sajnos évek óta nem láttam vizisiklót, pedig gyerekkoromban rengeteg volt.

ma 07:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!