Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mik lehetnek ezek az agámám...

Mik lehetnek ezek az agámám lábain?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 5 éves szakim, jó étvággyal és aktivitással. :)

Homok csere közben, amikor kivettem a terráriumból, észre vettem hogy dudorok nőttek a lábain belül. Sokat van a kezemben, egészen mostanáig nem vettem rajta ezeket észre.

Olvastam hogy lehetnek ezek begyulladt pórusok, valaki viszont azt írta hogy a hím szakiknál ez normális. Segítséget szeretnék kérni,Mivel tudnám kezelni amíg nem jutunk el állatorvoshoz?

Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm szépen!

(Aggódom érte, mégis csak 5 éve nálam van)

jan. 28. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Ety szintig normális, utána kóros. Azt, hogy hol az a határ így nem tudom megmondani, mert nincs tapasztalatom. Ha normális szinten van nem kell vele semmit sem csinálni, ha kórós, meg lehet próbálni meleg vízben áztatni az állatot (csak annyi ideig, hogy ne melegedjen túl) és egy kefével megpróbálni kitisztítani.
jan. 28. 17:32
 2/2 anonim ***** válasza:
De a legjobb az állatorvos.
jan. 28. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!