A királyteknősöm (tarajos tek. ) (mississipi tek. ) miért úszik az üvegnek?
Figyelt kérdés
És csak akkor ál le mikor kap kaját. a többi elöl szószerint felzabálja a kaját(mikor a többit etetem ki kell venni).amúgy még nagyon picike (de a többi is)2012. márc. 1. 16:34
1/7 A kérdező kommentje:
"amúgy még nagyon picike (de a többi is)"mármint a többi is kicsi.
2012. márc. 1. 16:36
2/7 anonim válasza:
Biztos eddzi magát, hogy kijusson. Tegyél oda egy követ, hátha akkor abbahagyja. De az is lehet, hogy akkor arrébb fog kalimpálni. Biztos nagyobb helyet akar, és szeretne felfedezni új tájakat.
3/7 anonim válasza:
Ha akkor hagyja abba ha kaját kap,akkor nem lehet hogy éhes?!
Többen is vannak-elég nagy nekik az akvárium, tehát van elég úszóterület és szárazföldi rész is?
Én mindig kint szoktam őket etetni, mert így nem lesz koszos a vizük.
Egyébként én az akvárium három oldalára ragasztottam ilyen hátteret,mert a világos fal előtt van az akvárium ami úgy láttam zavarta őket.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi megpróbálomk oda tenni valamit mert nálam világos sárga a fal
2012. márc. 2. 14:36
5/7 anonim válasza:
Az enyém is szokta ezt csinálni , de Ő azért mert látja magát az akvárium oldalán (tükrözi) és azt hiszi egy másik teknős az . Ezért megtámadja . Lehet , hogy a tiédnek is ez a baja.
6/7 A kérdező kommentje:
utolsó köszi és mivel lehet "orvosolni?"
2012. ápr. 7. 18:45
7/7 gagamama válasza:
Nyugalom nálam is így van mert ugy jelzi hogy éhes de ne adj neki mert elnyulik a bele mint az én békámnak és elhízik meg bele is halhat meg nagyon sokat esszik ha elnyulik a bele és nagyon sok pénzbe is kerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!