Kígyó van a szobámba?
Elképzelhető,hogy valahogy kígyó került a szobámba? Arra gondoltunk ,hogy vettem egy karton üdítőt a LIDL-ből és valahogy megbújt a flakonok között és úgy került a szobámba.
Tegnap vendégeink voltak és be vittem a szobámba a karton üdítőt.Nem vehettük észre ,hogy ott volt? Mivel panelba lakom és a 3. emeleten így kicsi az esély ,hogy máshogy került a lakásba.
Éjszaka vetem észre,mert felmászott valahogy a párnámra,és érezem, ahogy a kezemen csúszik. Kicsi fény szűrődik be a szobába akkor nem tulajdonítottam neki jelentőséget.Azt hittem álmosok,,ki mentem ittam WC..stb. Utána újból elaludtam és megint ugyan ott éreztem a bőrömön. Akkor gyorsan felkapcsoltam az éjjeli lámpát és láttam is. Olyan 40 cm hosszú lehetett. Ezt nem álmodtam :( De nem hisz nekem a férjem. És ideges lett mert neki kígyó fóbiája van. Mindegy ,hogy kígyó,,vagy sikló,de a világból kiszaladna. Úgyhogy nem is merem a témát feszegetni.
A LIDL raktárában minden ilyesmi megbújhat.Már csak azért is ,mert Baján lakom és a LIDL a Dunától kb 100 m-re van. Itt épült a kb. 50m-re a gát mellet. tehát a víz miatt több az ilyen csuszi-mászi
Mit csináljak? Kinek kell i jenkor szólni? Nagyon félek én sem szeretem a kígyó féléket,,még a patkány jobban elviselném,,de kígyó vagy sikló áááááá kiráz a hideg.
Ma éjjel elő jött a kígyó. már két hónapja rettegtem.
Elmentem egy hüllő kereskedőhöz és ott meg próbáltam meg szeretni ezt a hüllőt. Kezembe vehettem stb.
A kígyó szerencséjére ,mert meg mertem utána fogni és bele raktam egy üvegbe. Éjjel hívtam a hüllő kereskedőt.Itt is volt 10 percen belül. Azt mondta nem mérges,de ritka faj és meg tartsa ,ha nincs ellene kifogásom.Mondta a nevét,de elfelejtetem.
Mindegy...remélem nincs több bent!!Mert mintha nagyobb lett volna amit láttam ez meg elég vékony kicsi volt ,,,,Remélem csak éhségtől lett kicsi.
Nem kérdeztem meg,hogy honnan való a kígyó,de azt mondta elég ritka faj,,
Az az igazság örülök,hogy már nincs itt és eszembe sem jutott faggatni az embert,hogy milyen faj.
Küldök képet melyikre hasonlított.
Kedves utolsó válaszoló! Elején írtam ,hogy hogyan került be a lakásba.Sajnos,,de végre már nincs itt nekem az lényeg.
Elégé ki vagyok tőle idegileg,az igazság az,hogy nem is érdekel milyen fajta volt,,,pedig mondta ,de nem emlékszem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!