Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Kígyó van a szobámba?

Kígyó van a szobámba?

Figyelt kérdés

Elképzelhető,hogy valahogy kígyó került a szobámba? Arra gondoltunk ,hogy vettem egy karton üdítőt a LIDL-ből és valahogy megbújt a flakonok között és úgy került a szobámba.

Tegnap vendégeink voltak és be vittem a szobámba a karton üdítőt.Nem vehettük észre ,hogy ott volt? Mivel panelba lakom és a 3. emeleten így kicsi az esély ,hogy máshogy került a lakásba.

Éjszaka vetem észre,mert felmászott valahogy a párnámra,és érezem, ahogy a kezemen csúszik. Kicsi fény szűrődik be a szobába akkor nem tulajdonítottam neki jelentőséget.Azt hittem álmosok,,ki mentem ittam WC..stb. Utána újból elaludtam és megint ugyan ott éreztem a bőrömön. Akkor gyorsan felkapcsoltam az éjjeli lámpát és láttam is. Olyan 40 cm hosszú lehetett. Ezt nem álmodtam :( De nem hisz nekem a férjem. És ideges lett mert neki kígyó fóbiája van. Mindegy ,hogy kígyó,,vagy sikló,de a világból kiszaladna. Úgyhogy nem is merem a témát feszegetni.

A LIDL raktárában minden ilyesmi megbújhat.Már csak azért is ,mert Baján lakom és a LIDL a Dunától kb 100 m-re van. Itt épült a kb. 50m-re a gát mellet. tehát a víz miatt több az ilyen csuszi-mászi

Mit csináljak? Kinek kell i jenkor szólni? Nagyon félek én sem szeretem a kígyó féléket,,még a patkány jobban elviselném,,de kígyó vagy sikló áááááá kiráz a hideg.

2012. febr. 27. 08:13
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
Felénk, Bm-ben is volt már rá példa. Itt a banános kartonban volt, az egyik vevő bontotta ki a dobozt, hogy vegyen ki belőle és ott volt a banánok között!Az üzlet is egy Élőviz-csatorna közelében van és azt mondták,hogy előfordulhat az is, vagy az hogy már ugy hozták be külföldről. Azóta sem megyek az üzletbe, annyira félek a kigyótól,hogy inkább elmegyek messzire és a kicsomagoltól kérek. Légy óvatos,mert soha nem lehet tudni! Majd írd meg ,mi lett a vége!
2012. febr. 27. 09:59
 22/59 man79 ***** válasza:

Megölni?? Miért kell megölni? Eleve feltételezzük, hogy egy "bűnöző"? Talán egy eltévedt ártatlan és veszélytelen szerencsétlen, ami nem jószántából és nem gonoszságból került be hozzád. Nem akarod inkább valahogy kitessékelni a lakásból?

Egy szóval nem mondtam, hogy meg kell ölni az állatot!

Én csak óvatosságra figyelmeztetem, meg mondtam, ha be van fogva ott még mindig nincs vége a sztorinak, mert akkor jön az hogy hova tovább?

Szinte biztos vagyok benne senki nem fogja el vinni, még azok sem akik esetleg ki mennek befogni, azzal csak az van megoldva, éjjel ne mászkáljon át rajtuk, vagy ne támadjon!

2012. febr. 27. 10:03
 23/59 A kérdező kommentje:

Le mentem a LIDL-be most jöttem fel,,csak cuccogtak,,hogy hát..meg izé..stb.A LIDL-ek azt,mondják nem tud segíteni.

Már pedig ,ha nem segít valaki,akkor nekem kell eltávolítanom. A férjem nem fogja. Én is irtózom tőle,de ő nagyon. És ha kell akkor használom a macasétát.

2012. febr. 27. 10:12
 24/59 man79 ***** válasza:

Próbáld meg valamelyik bátor barátotokat meg kérni segítsen, ha nem megy!

Akkor meg gondnok, kertész valami embert a környezetből, egy kis lovéért az emberek ne tud meg mire képesek! :)

2012. febr. 27. 10:37
 25/59 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el,,Azt mondta az egyik hüllő kereskedő a telefonba,hogy 60-70 ezerért le utazik Bajára és befogja.De nincs annyim. :( meg őrülök. Már a sírás kerülget,pedig nem vagyok egy gyenge nő.
2012. febr. 27. 10:46
 26/59 man79 ***** válasza:

Mondom fel a fejjel!

Meg kell keresni valami iskola, vagy intézmény gonokát, és be igérsz neki 2-5 ezer forint között, ami bele fér a tárcádba!

Túti egy órán belül be fogja!

Karbantartó, Gondnok, Kertész!

Ilyen embereket keres és ott a közelben!

Ezeknek az ilyen dolgok a kis újukba van!

2012. febr. 27. 11:06
 27/59 man79 ***** válasza:

Itt próbáltad már?

[link]

2012. febr. 27. 11:10
 28/59 man79 ***** válasza:
59%

Vagy esetleg próbáld meg a menhelyeket fel keresni mint például ez itten:

[link]

Menhelyeken legtöbbször elégé segítőkészek, el kell mondani nincs pénzed ilyen dolgokra, de nem szeretnéd hogy meg marjon titeket, vagy esetleg az állat sérüljön!

Szinte biztos hogy küldenek szakembert, ingyen és bérmentve!

:)

2012. febr. 27. 11:14
 29/59 A kérdező kommentje:
Azt ajánlották,hogy menjek vissza a LIDL-be és szóéljak nekik,hogy tőlük került a hüllő a lakásba.És ők a saját költségükön befogják. Nem tudom,,sajnos nem nagyon álltak velem szóba. :(
2012. febr. 27. 11:36
 30/59 anonim válasza:
Ha ügyesek vagytok, be lehet élve fogni, azután el lehet adni jó pénzért. :)
2012. febr. 27. 12:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!