Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Kígyó van a szobámba?

Kígyó van a szobámba?

Figyelt kérdés

Elképzelhető,hogy valahogy kígyó került a szobámba? Arra gondoltunk ,hogy vettem egy karton üdítőt a LIDL-ből és valahogy megbújt a flakonok között és úgy került a szobámba.

Tegnap vendégeink voltak és be vittem a szobámba a karton üdítőt.Nem vehettük észre ,hogy ott volt? Mivel panelba lakom és a 3. emeleten így kicsi az esély ,hogy máshogy került a lakásba.

Éjszaka vetem észre,mert felmászott valahogy a párnámra,és érezem, ahogy a kezemen csúszik. Kicsi fény szűrődik be a szobába akkor nem tulajdonítottam neki jelentőséget.Azt hittem álmosok,,ki mentem ittam WC..stb. Utána újból elaludtam és megint ugyan ott éreztem a bőrömön. Akkor gyorsan felkapcsoltam az éjjeli lámpát és láttam is. Olyan 40 cm hosszú lehetett. Ezt nem álmodtam :( De nem hisz nekem a férjem. És ideges lett mert neki kígyó fóbiája van. Mindegy ,hogy kígyó,,vagy sikló,de a világból kiszaladna. Úgyhogy nem is merem a témát feszegetni.

A LIDL raktárában minden ilyesmi megbújhat.Már csak azért is ,mert Baján lakom és a LIDL a Dunától kb 100 m-re van. Itt épült a kb. 50m-re a gát mellet. tehát a víz miatt több az ilyen csuszi-mászi

Mit csináljak? Kinek kell i jenkor szólni? Nagyon félek én sem szeretem a kígyó féléket,,még a patkány jobban elviselném,,de kígyó vagy sikló áááááá kiráz a hideg.

2012. febr. 27. 08:13
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
58%

Második válaszoló vagyok.

Pont ilyesmire gondoltam én is, mint amit az utolsó válaszoló írt, ezért az "elővigyázatosságért" kár volt annyira lehurrogni, (lepontozni). Jobb félni, mint megijedni!

2012. febr. 27. 09:19
 12/59 man79 ***** válasza:
54%

Nos először erre szeretnék ragálni:

Második válaszoló vagyok.

Ha a LIDL-ben pl. banános doboz mellett tárolják a raktárban a vizet, könnyen meglehet, hogy a jószág abból került át az üdítős dobozba, és akkor már bármi is lehet az az állat. Jobb, ha hozzáértő nézi meg, mintha később kiderül, hogy "mégsem olyan ártatlan".

Ezekről a nagyáruházakról már annyi minden kiderült!

Az equadori bannánal hazánkba sok banán kígyó érkezik, nem pontosan ez a neve, az kicsi kígyó viszont annál veszélyesebb (Általában az idáig el jutó kígyók az út alatt meg is halnak), a színe sárgás, vagy zöldes!

Sok banán szedő hal meg a mérgétől! mert olyan az álcája mint egy banán, és igen nem is nagyon hosszú!

Kígyóknál és az állat világnál általában a minél színesebb állatok a veszélyesek!

Mondjuk szerintem inkább maradjunk egy dunai vízi siklónál, attól hogy nincs mérge, az is tud marni!

Én a helyedben egy pár bátor barátot keresnék, és valami dobozt amiben el férne ez a kígyó, vagy sikló, személy szerint én magam fognám be ha találnék ilyet a lakásomban, én szeretem az akciókat, mondjuk én a pókokat meg a darazsakat nem bírom el viselni! pókoknál is madárpók és társairól beszélek!

Mondjuk akár hogy is szeretem az akciókat, biztosan nem aludnék egy ilyen ismeretlen állattal, nálam hazai Fekete özvegy pók családot találtam, na addig nem aludtam még ki nem irtottam!

Persze ilyen hüllönél az is a kérdés ha sikerül be fogni, hogyan tovább?

Mert ha agyon vered az állatvédők be találnak!

De mondjuk ha kígyó, nem biztos jó ötlet azt a Dunába engedni :DDD

2012. febr. 27. 09:20
 13/59 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam senkit.

Telefonáltam ,, mindenhova kapcsolgattak ,nóta vége,hogy meg szakadt a vonal,,hívom az állta dokit

2012. febr. 27. 09:21
 14/59 man79 ***** válasza:
43%

Még egy vélemény!

Man79 vagyok már írtam!

A raktárból simán haza viheted, jó lehet a tipp, mert raktár környékén sok a rágcsáló, és a kígyófélék, sikló is imádja a rágcsálókat, és most télen a rágcsálók is a melegbe bújnak meg!

Viszont ha szerencséd van jól van lakva, tehát élelem miatt még egy pár napig nem fog rátok támadni!

2012. febr. 27. 09:25
 15/59 anonim ***** válasza:

9,20-asnak!

Akkor te is azt mondod, hogy nem is írtam olyan sok hülyeséget, amikor azt tanácsoltam, hogy körtelefonnal keressen hozzáértő szakembert? (Második válaszoló)

2012. febr. 27. 09:28
 16/59 A kérdező kommentje:

Déltől lesz az állatorvos. A másik baj ,hogy harmonika ajtó van :( simán ki tud menni.

Ezeknek a hüllőknek,kell a nedvesség? Mert egy nejlonra tettem vizes törölközőt és egy tál vizet. Arra elő jöhet ,,,,esetleg alá mászhat a tál alá vagy valami?

Van a fiamnak egy macsétája,,,brutális,de ha nem segítenek azzal kel meg ölnöm :(

Nem kockáztathatok.

2012. febr. 27. 09:41
 17/59 man79 ***** válasza:
72%

Második válaszolonak én vagyok a 9:20-as Man79

Egyértelmű nem élek egy olyan teremtményel, akit nem hívtam meg!

Én a róvarírtókat fel hívtam a fekete özvegynél és azt mondták, a Feketeözvegy védet állat!

Számomra nem volt mókás, mert akkor a gyerekeim, fél éves, és 2,5 évesek voltak!

Utána olvastam egész éjjel a dolognak a neten!

És kiderült az európai változat nem olyan veszélyes mint az ausztráliai, de a gyerekekre halálós a mérge!

Itt gondoltam magamba akkor köszi Magyarország, és less... hogy megbüntetnek e vagy sem, a családom veszélyeztetve volt!

Még az ágyam belső részébe is találtam egyet!

ha jól emlékszem a lakás négy pontjában voltak, és 1-1 darab mert nem társasági lény!

Kígyót is kipaterolnám, mert ügye nem tudja az ember annak a múltját lehet jámbor is, meg csúcsragadozó is!

Nem rizikóznék semmi féle képen!

A kérdezőnél együtt érzek az ex feleségem ugyan úgy le hülyézet engem hogy be mesélem ez az!

Mondom gyere és olvas utána velem, na arra lusta volt!

Ő simán be rizikózta volna nem azt lát, és nekem vizióm van, persze mikor már szembesült a dologgal, szaladt ki a lakásból hogy juj de ronda!

Másik mivel nem lehet tudni milyen egyedet vittél fel, még azért is el kéne mielőbb vitetni onnan, nehogy a panel melegben valahol befészkeljen, és le rakjon pár tojást!

Az még nagy buli lenne nektek ha kikelnének!

Szerintem a hatóságok nem foglalkoznak ezzel mondván nekik ez kis ügy, meg leépítenek, a legjobb telefonos ötlet az állat kereskedés, és esetleg az annak ismerőse!

Többet tudnának azok tenni mint a hatóságok! :)

2012. febr. 27. 09:45
 18/59 anonim ***** válasza:
59%
Megölni?? Miért kell megölni? Eleve feltételezzük, hogy egy "bűnöző"? Talán egy eltévedt ártatlan és veszélytelen szerencsétlen, ami nem jószántából és nem gonoszságból került be hozzád. Nem akarod inkább valahogy kitessékelni a lakásból?
2012. febr. 27. 09:47
 19/59 anonim ***** válasza:
48%

Még egy ötlet (a másodiktól):

Talán a LIDL dolgozói is kerültek már ilyen helyzetbe, esetleg őket is fel lehetne hívni, ha tudnak küldjenek szakembert!

Most nem az a lényeges, hogy büntetni az áruházat, hiszen ők sem nézhetnek át minden dobozt, amikor az beérkezik hozzájuk.

De ha van ilyen esetre emberük, azt küldjék ki mielőbb!!

2012. febr. 27. 09:51
 20/59 man79 ***** válasza:
59%

Ha egy mérgeskígyód van, akkor neki a macska zsákmány, a macskátok a préda, nem az fogja meg enni!

Erre készülj fel!

Macska vs kígyó (Kígyó a győztes :( )

Még egy kutyával is el bánna!

Amennyiben sikló reméljük inkább az!

Akkor is a macskátok össze fogja kakilni magát, mert a sikló is tud harapni, és folytatni!

Tehát nem jó ötlet össze engedni!

Kígyó , sikló!

A meleget sötétet, és a vizes helyeket szereti, párás levegőt, ezért is bújhatót meg a zsugór vízben mert a nejlon kicsit melegebben tartotta!

Hüllők szerintem nem olyan állatok hogy elő lehetne csalni őket, éjjel vadásznak sötétben, ezért is kúszhatott át a kezeden, én mondjuk mivel az ágyon láttad, meg nézném a párnába nem e bújt meg, vagy a takaróban, esetleg bebújt a meleg miatt!

és ott még sötét is lehet neki!

Minden képen kellő óvhatósággal, ha meg látod, ne szorítsad sarokban, azok az állatók amik fenyegetve érzik magukat, sarokba vannak szorítva védekezésből támadnak!

Gondolj bele az ő helyzetébe vagy ott van veled szembe King Kong, nincs menekvés, mit tennél? Támadnál mert nincs más módod!

:)) Hülye hasonlat, csak gondoltam kicsit le vezetem ők hogy látják! :)

2012. febr. 27. 09:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!