Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Kígyó van a szobámba?

Kígyó van a szobámba?

Figyelt kérdés

Elképzelhető,hogy valahogy kígyó került a szobámba? Arra gondoltunk ,hogy vettem egy karton üdítőt a LIDL-ből és valahogy megbújt a flakonok között és úgy került a szobámba.

Tegnap vendégeink voltak és be vittem a szobámba a karton üdítőt.Nem vehettük észre ,hogy ott volt? Mivel panelba lakom és a 3. emeleten így kicsi az esély ,hogy máshogy került a lakásba.

Éjszaka vetem észre,mert felmászott valahogy a párnámra,és érezem, ahogy a kezemen csúszik. Kicsi fény szűrődik be a szobába akkor nem tulajdonítottam neki jelentőséget.Azt hittem álmosok,,ki mentem ittam WC..stb. Utána újból elaludtam és megint ugyan ott éreztem a bőrömön. Akkor gyorsan felkapcsoltam az éjjeli lámpát és láttam is. Olyan 40 cm hosszú lehetett. Ezt nem álmodtam :( De nem hisz nekem a férjem. És ideges lett mert neki kígyó fóbiája van. Mindegy ,hogy kígyó,,vagy sikló,de a világból kiszaladna. Úgyhogy nem is merem a témát feszegetni.

A LIDL raktárában minden ilyesmi megbújhat.Már csak azért is ,mert Baján lakom és a LIDL a Dunától kb 100 m-re van. Itt épült a kb. 50m-re a gát mellet. tehát a víz miatt több az ilyen csuszi-mászi

Mit csináljak? Kinek kell i jenkor szólni? Nagyon félek én sem szeretem a kígyó féléket,,még a patkány jobban elviselném,,de kígyó vagy sikló áááááá kiráz a hideg.

2012. febr. 27. 08:13
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

Estére meg írom mit sikerült intéznem. Be kell mennem a polgármester hivatalba ,,valami gyep mestert kell keresni ott papírt alá írni és ki jön. Remélem,,, és meg is lesz,mert nem alszom éjjel egy-szobába ezzel az állattal.

Így is ki vagyok már idegileg :(

2012. febr. 27. 12:09
 32/59 anonim ***** válasza:

Ha nem állnakk veled szóba, kérd el a panaszkönyvet!

Rögtön segítőkészek lesznek!

Másik, szólj a helyi rádiónak, tv-nek, mondják be a hírekbe, hogy aki tud, segítsen!!

2012. febr. 27. 12:11
 33/59 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

De kár, hogy olyan messze laksz! Én befognám szívesen, ingyen azt a kígyót! Nagyon szeretem a hüllőket.

2012. febr. 27. 13:03
 34/59 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi leszek,hogy ki fogja befogni!!
2012. febr. 27. 13:10
 35/59 anonim ***** válasza:
45%
A barátom apja úgy fogott a pincéből egy siklót, vagy kígyót vagy nemttudommit, (de az is elég nagy volt), hogy fogott egy olyan ágat, aminek ilyen V alakú elágazás volt e végén, és az közé, meg egy lapát közé szorította be a fejét , úgy vitte ki jó messzire a kerten kívül és ott elengedte. Mindenki parázott tőle, de ő nagyon bátran viselkedett :)
2012. febr. 27. 14:41
 36/59 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy csak este írsz,de én már aggódok értetek.Tudtál valamit intézni?Remélem erre az időre már be is fogták,és már el is felejtették a hívatlan vendéget!
2012. febr. 27. 14:54
 37/59 anonim ***** válasza:
82%

Általában ha valakinél elszökik egy kígyó/ vagy igazából akármi, akkor azt szokták tanácsolni, hogy vékony rétegben lisztet kell szórni a földre. Egy idő után biztosan előmerészkedik a búvóhelyéről. (Általában este, mert többnyire éjszakai állatok)

Ha már megvannak a nyomok, onnantól kezdve gyerekjáték megtalálni.

Ha ennyire félsz (természetesen joggal), akkor egy nagyobb kartondoboz, hosszú seprű, és "be kell söpörni".

Nem a leg-állatbarátabb megoldás, de ez azért megoldható.

Nagy a valószínűsége, hogy csak egy sikló. Tőle nem kell félni. Ha rákeresel neten, képek alapján betudod azonosítani.

Megölni semmiképpen sem szabad, mert büntetést is kaphatsz érte, védett állatról van szó.

Sok sikert, és várjuk a fejleményeket!

2012. febr. 27. 15:09
 38/59 anonim ***** válasza:

[link]

Egyébként nálunk a praktikerben melegebb időszakban több száz béka ugrál,alig győzzük kerülgetni őket.

2012. febr. 27. 17:11
 39/59 anonim ***** válasza:
45%
Egyébként én az állatkertet hívtam volna fel, hogyha nem is viszik el, akkor legalább be tudják azonosítani, hogy miaz.
2012. febr. 27. 18:18
 40/59 A kérdező kommentje:

Voltak kint aki ért a hüllőkhöz, Átnézek mindent,de nem találtak semmit.Azt mondák,ha éjjel megint elő jönne,vagy bármikor elő jön,hívjam fel őket és újból ki jönnek.

Sajnos nagyon sok búvó helyet találhat magának és van 4 szobánk. Ha ezt mind megnézik akkora lesz a rumli, hogy ki sem látszok belőle.

Azt is mondták,hogy még így is ki surranhat,hogy keressük.Ugyanis meleg a lakás és élénkebb.És egy nap kevés is ,hogy megtaláljuk.Azt mondták szénakazalba keressük a tűt :(

Rengeteg a ruhanemű,,ágynemű edények. Két háztartást cuccoltunk össze ebbe a panel lakásba.

Szóval semmi nincs még. De ha lesz írok.

Köszi addig is,,és ha van ötlet szívesen fogadom.

A lisztes dolog amit írtak az nem jó ,mert padló szőnyegen nem látni.

2012. febr. 27. 18:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!