Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Tegnep fogtam egy vadonelo...

Tegnep fogtam egy vadonelo sundisznot mivel etessem?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 21:21
1 2
 11/16 Platypus ***** válasza:
100%
Mérd le, és ha fél kiló alatt vagy akörül van, akkor érdemes gondolkozni azon, hogy befogadd télire. Azok a kis sünök ugyanis, amik nem érik el az 1 kilós súlyt október végére, sajnos elpusztulnak a tél során. Ha most fél kilónál nehezebb, akkor a szabadban van a helye, védett vadállatról van szó. A legjobb neki ha magas fehérjetartalmú kajával eteted, pl. macskatáp, főtt tojás, és némi gyümölcsöt is kaphat. Tejet viszont ne adj neki.
2011. szept. 12. 20:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Csirkehús, és a főtt csirkenyakból az apró csontok jól tisztítják a fogát, arra szüksége is van, de nagyobb csontokat nem kell adni neki, nehogy megakadjon a torkán.

A tojást megeszi nyersen is, héjastul a kalcium miatt.

2011. szept. 13. 02:04
 13/16 A kérdező kommentje:
elengedtem es nagyon gyorsan el is szelelt :D
2011. szept. 13. 16:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Na ezt jó hallani, jól tetted! :-)
2011. szept. 13. 19:05
 15/16 anonim válasza:
100%
Jól tetted, hogy elengedted. Amúgy a sün rovarevő állat. Nem fog a természetben sem csirkét és macskatápot enni, sem parizert, és almát sem szokott szedni. Az más dolog, hogy megeszi fogságban, ha kapja szegény.
2011. szept. 14. 08:18
 16/16 anonim válasza:
Válaszolj!!!!Miért akarod fogságban tartani,vehetsz ám kutyát macskát hörcsögöt és más állatokat!De pont egy sünit!?Meg amúgy is védett állat!Nekik is van családjuk mint nekünk!S nem biztos hogy tudnál gondoskodni róla!!!!!!
2016. okt. 26. 17:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!