Miért a leopárd gekkót választottátok háziállatnak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 17:24
1/7 anonim válasza:
Én nem választottam, azt sem tudom mi az, nekem csak cicám van.
2/7 A kérdező kommentje:
attól kérdeztem akinek van
2011. júl. 27. 17:46
3/7 tömör róbert válasza:
én azért mert nem kell vele naon sokat foglalkozni és hogy nincs sok embernek na meg naon szép is :D
4/7 anonim válasza:
én is leopárd gekkót akarok évek óta, csak a szüleimnek bajuk van a hüllőkkel.
de azért választanám mert alapból szeretem a hüllőket, nagyon szépek, nem igényelnek sok gondozást, és mert nagyon aranyosak :)
5/7 anonim válasza:
én gekkó helyett ajánlanám a szakállas agámát kezdő és haladóknak egyaránt megfelel nyagyjábol kézhez is lehet szoktatni meg persze ha nem kapsz tücsköt akkor nagyobkorában irány a zöldséges (márketbe ne mert ott vegyszerrel kezelik zöldséges sem biztoságos de valamennyivel jobb) vagy ha még is gekkot akkor szerintem nagyfejűt vagy tarkát vagy nappalit válassz de te tudod
6/7 misu15 válasza:
amugy csak mondom hogy a tarka meg a nagyfejü ugyan az
7/7 Allatkisokos válasza:
Mert érdekes megfigyelni egy olyan állatot,amivel nem találkozok a betondzsungelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!