Nyuszitartók! Miért pont nyuszit választottatok háziállatnak?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 21:31
1/4 anonim válasza:
Azért mert értelmesebb mint egy hörcsög és egyéb kis testű rágcsáló.Aranyos, puha, szép.Ketrecbe lehet zárni anélkül, hogy megsínylené(nem úgy mint egy kutya, macska stb).Nem kerül sokba(bár valaki vagyonokat költ rá).
2/4 anonim válasza:
Ragaszkodóbb, mint egy macska, de mégsem annyira, mint egy kutya. Egész napra ott lehet hagyni a ketrecben, nem sínyli meg. Ha végre hazaérek, boldog, hogy kiengedem a ketrecből. Megvan a magához való esze, sok mindent megért, és nagy zsivány. Elég nagy méretű ahhoz, hogy simogatni lehessen. Nagyon tiszta állat, és a szobatisztaság is fontos szerepet játszott nálunk. Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy azért kezdtünk az interneten utánanézni a nyuszitartásnak, mert hihetetlenül édesek, aranyosak a nyuszik.
3/4 anonim válasza:
Mert neki van igazi nyúúlszája.
http://www.youtube.com/watch?v=hUaKbv_ceJ4
Még anyumékkal láttam ezt a műsort, és a nyúúlszáj szállóigévé vált nálunk, miután összejöttem a barátommal, vele is megnézettem, na akkor kezdődött az őrület, elkezdtük egymásnak mondogatni, sms-ben írogatni, majd nyulas ajándékokat vásárolgatni (plüssből, fából, porcelánból van már, van rajzolt, vart, ragasztott stb.)
Aztán már igazi is kellett, elkezdtem olvasgatni nyulas fórumokat, és megtetszett a dolog. Aztán mikor összeköltöztünk végre vehettünk egy háziállatot, mi lett volna más mint nyúl:-)
Egyébként az előttem szólók indokai is belejátszottak a dologba, jó hogy nem kell sétáltatni, egész nap alszik a ketrecében, ugyanakkor szelíd, barátságos állatka.
4/4 anonim válasza:
Jobban lehet játszani vele mint pl. hörcsöggel, teknősbékával, halal x) Olyan puha, cuki, rakaszkodó szeretnii való :) nagyon aranyosak tudnak lenii :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!