Melyik jobb egy ékszerteknösnek (tápanyagtartalomban) a fagyasztott hal vagy a fagyasztott szúnyoglárva?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 15:48
1/4 anonim válasza:
A fagyasztott hal egészséges nekik, a szúnyoglárva is, de a hal jobb, mert fehérjedús, és a tekiknek finomabb.
További állatos kérdésekre itt válaszolok: lang.vikus@gmail.com
2/4 anonim válasza:
Hal mert majdnem vitamin megtalálható benne ..:)
3/4 Platypus válasza:
A halnak van csontváza, ami fontos kalciumforrás.
4/4 anonim válasza:
Így igaz, a hal, sokkal több minden van benne, tudom, hogy a fagyasztottat írtad, de megjegyezném, a szárítottba töredéke található csak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!