Miért jobb a fagyasztott hal a liofilizáltnál?
nem hiszem, h túl gyakran csinálnának liofilizált halat, ugyanis maga az eljárás nagyon drága! (gyógyszeriparban elterjedtebb a módszer, ált. hőérzékeny stb hatóanyagokat szárítanak így)
liofilizálás lényege, h lefagyasztják a halat, majd kondenzátorra lecsapatják a nedvességet vákuumban.
Köszi:)
Azért kérdezem,mert nem tudom,hogy melyikben van több tápanyag meg vitamin,mert a tekimnek eddig liofilzáltat adtam,de itt sokan írták,hogy jobb a sima fagyasztott(persze felengedve:).
Több tápanyag és az összes vitamin a fagyasztott halban van. A liofilizált hal messze áll az igazi haltól, kb. a puffasztott rizshez tudom hasonlítani, olyan könnyű, biztos elég fogyókúrás kaja lehet a tekiknek. :D
Elég drága a liofilizált hal, egy teknősöm egy etetésre megenne két csomaggal belőle... és hát 3-an vannak :S
Az enyém még csak kb.4 hónapos,úgyhogy bőven nem eszik annyit:D
De mostantól fagyasztott hekkel fogom etetni(vagy legalább is fagyasztott hallal):).
Köszönöm a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!