Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Miért jobb a fagyasztott hal...

Miért jobb a fagyasztott hal a liofilizáltnál?

Figyelt kérdés
Végül is a liofilizált fagyasztva szárítottat jelet,szóval csak annyi,hogy ez meg is van szárítva.Akkor a fagyasztott miért jobb?
2010. jún. 28. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:

nem hiszem, h túl gyakran csinálnának liofilizált halat, ugyanis maga az eljárás nagyon drága! (gyógyszeriparban elterjedtebb a módszer, ált. hőérzékeny stb hatóanyagokat szárítanak így)

liofilizálás lényege, h lefagyasztják a halat, majd kondenzátorra lecsapatják a nedvességet vákuumban.

2010. jún. 28. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Azért kérdezem,mert nem tudom,hogy melyikben van több tápanyag meg vitamin,mert a tekimnek eddig liofilzáltat adtam,de itt sokan írták,hogy jobb a sima fagyasztott(persze felengedve:).

2010. jún. 28. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Több tápanyag és az összes vitamin a fagyasztott halban van. A liofilizált hal messze áll az igazi haltól, kb. a puffasztott rizshez tudom hasonlítani, olyan könnyű, biztos elég fogyókúrás kaja lehet a tekiknek. :D

Elég drága a liofilizált hal, egy teknősöm egy etetésre megenne két csomaggal belőle... és hát 3-an vannak :S

2010. jún. 28. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Az enyém még csak kb.4 hónapos,úgyhogy bőven nem eszik annyit:D

De mostantól fagyasztott hekkel fogom etetni(vagy legalább is fagyasztott hallal):).

Köszönöm a segítséget:)

2010. jún. 28. 12:55

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!