Hogy győzzem meg apámat, hogy megengedje, hogy siklót vegyek? SoS
08:32
Azt nem élné túl szegény!Lehet,hogy én se!
09:59
Nem tudom,mit szólná hozzá,ha szeretnél valamit,amit nem vehetsz meg,pedig a pénzed nagyon megvan rá,és még le is sz@roznám?!
10:00 Tanulok,eddig mindig jeles([max 2db 4]ez kétszer volt)vagy kitűnő voltam;7.vagyok.És útálom azokat a nyávogó szőrpamacsokat!A sikló sokkal aribb!
10:00 és 10:01 macskánk az van,többek között útálom őket,és még allergiás is vagyok rá!
Kösz,de azt mondta,ha nem hagyom abba ezt a siklózást,nem hogy siklót,de semmit sem kapok karácsonyra!
Hiszti?Semmit nem érnék el vele!
Mesélek egy sztorit. Nekem van egy kaméleonom, irtó cukker, nagyon szeretem és hát nyilván bogarakkal etetem, tücsök, lisztkukac, légy, meg ilyenek.
Én nem élek együtt anyámmal, most barátomnál lakom.
Nyáron elvittem anyámhoz egyszer a kaméleont megmutatni, erre ő sikítva rohant ki a szobából, és azt mondta húzzak innen a hülye bogaraimmal, meg hüllőmmel.
Egyszerűen képtelen volt ránézni. Rendesen remegett az ilyedtségtől, idegességtől, annyira beparázott.
pl most ezzel mit lehet csinálni? Szerintem semmit.
Egy szerencsém volt, hogy kiskoromba nem jutott eszembe az hogy hüllőt tartsak, mert így tuti nem lehetett volna.
Most meg hogy külön lakunk volt már nekem mindenféle állatom. Barátom pl szeret minden állatot, tehát vele nincs gond. Most már azt hozok haza amit csak akarok.
Nyilván amíg szülőkkel él az ember, nem lehet mindent hazavinni. Lehet h apád is parázik a siklóktól, vagy csak anyukád és azért nem akarják, hát mittudomén.
Ha viszont ez a gondjuk, akkor soha nem fogják megvenni :/
Mesélj neki a siklókról: PL: csöndesek, megvannak egy terráriumban, nem kell nagobb gondot fordítani rájuk ..stb..
hátha sikerél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!