Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mi a véleményetek a fürge...

Mi a véleményetek a fürge gyíkról?

Figyelt kérdés

okt. 29. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem a gyíkokat. Gyerekkoromban rengeteget elkaptam. Nem bántottam őket.
tegnapelőtt 17:07
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha elkaptad akkor bántottad. Ne szekírozd őket!
tegnap 03:11
 13/14 anonim ***** válasza:

12!

41 éves vagyok, de köszi a jótanácsot. Kicsit elkéstél vele. Amúgy majd' az egész gyerekkoromat szőlődombon töltöttem háztájiban. Felszedtem én a szőlőkutyától kezdve a napos fácáncsibéig mindent. Az őzbak kideküdt helyén pihentem meg.

Mégis normális,állatszerető/védő lett belőlem.

De köszi az okoskodást. Sokat segített...Ja,nem.

tegnap 09:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk az utóbbi pár évben nagyon elszaporodtak. Budapest kertes övezet. A házfalon, féltetőn, beton járdán süttetik magukat, a kutyánk pedig sportot űz abból, hogy hajkurássza őket. Már öreg, nem tudja elkapni, de azelőtt sokat megevett és utána 2 napig csak füvet rágott és nem kajált. Egyszer novemberben valahogy bekerült egy az irodába, és úgy be volt lassulva, percenként ment egy métert. Ez volt a lajhárgyík. Kitereltük a folyosóra, ott eltűnt. 2-3 fokba nem akartuk kitenni, hátha az épületben kihúzza valahogy. Vannak rovarok.
tegnap 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!