2/14 Önjelölt igazságosztó válasza:
Leggyakoribb hüllőnk, könnyen megfigyelhető és érdekes. Érdemes úgy kialakítani a kertet, hogy el tudjanak szaporodni.
3/14 anonim válasza:
Gyerekkorom kedvenc állata, akkor még nem ment a "szeressük az állatokat, de messziről" elv, így gyakran utána vetettem magam, ha láttam egyet. Régen rengeteget láttam a lösszfalakon sütkérezni, ma már csak úgy veszem észre őket, hogy elbújnak a száraz fűben, amikor sétálok a kutyákkal.
4/14 anonim válasza:
A Nagy Medve fiai c. indiánkönyvben hívják úgy az egyik kislányt, hogy Fürge Gyík. :)
5/14 anonim válasza:
Kedves kis állatnak találom, gyerekkoromban én is szerettem elkapdosni őket, remélem nem vették zokon (a farkukat sem dobták el soha) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!