Jó minőségű ékszerteknőstápot hol lehet kapni?
Eddig balatoni apróbb halat kapott (természetesen le volt fagyasztva előtte hetekig) sokáig, de most elfogyott és nem tudjuk megoldani egy ideig a pótlását. Boltban sehol sem találok édesvízi apróhalat fagyasztva (már évek óta hiánycikk - vagy csak én vagyok vak).
Tengeri apróhal van, de olvastam, hogy az nem igen tesz jót nekik, de volt már adva hosszabb áztatás követően (nem tudom mennyi idő kell neki, többnyire 1 óra volt).
A kutyáknak könnyű tápot találni, mert rengeteg van, viszont a teknősöknél csak ilyen panzi féle színes pelleteket találtam, meg száraz halat és egyéb dolgokat. (száraz dolgokon éltek sokáig + vmilyen vitaminon, ami valszeg nem volt jó választás, de az állatorvosok mindig azt mondták szépek és egészségesek..)
Tyúkhúrt és a pitypangot nem eszik sajnos, de salátát, dinnyét, azt igen. 14 évesek egyébként.
Nincs páncélpuhulás, ezért is lepődtünk meg, hogy ilyen etetés után teljesen egészségesek. De törekszünk arra, hogy halat kapjanak, de amíg ez nincs, addig a fentieket próbáljuk beszerezni.
Köszönöm szépen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!