Mennyire nehéz egy kaméleon tartása?
Raktam fel képeket a terráriumról és a kaméleonról is. Nekem mű növény van benne, az se sok, de az tökmindegy.
arra is felkell tudni készülni ha nem szelidülne meg dupla kesztyűt huzz.. mert a harapása áthatol a kesztyün.. unokabátyám már tapasztalta...
ö ilyen kicsin vett egy lányyt: [link]
egy bp-i hüllőkiállitáson ugy hogy a szülei nem is tudtak róla de ő már mindent leszervezett terráriumot stb. és amikor meglátták a szülei olyan ronda volt hogy már cuki XD
am sisakos kaméleont tartott
Az enyim is harapna, de csak ha odadugnám az ujjamat a szájához :) Volt, hogy megpróbálta. Szerintem azért, mert fél. De láttam olyat is, hogy vlaaki meg kézből etette tücsökkel. Azért én a tücsköt nem fogom a kezembe, csak így zacskóstul beszórom neki, aztán kapja el.
A legyet is nagyon szereti amúgy.
Egyszter volt, hogy klógott egy ág, azon kimászott és a lámpának a kábeljén lemászott majdnem a földig, de mivel félúton ott volt egy akváriumom halakkal, az nagyon tetszett neki, ott ugrált az akvárium üvege előtt és próbált halat fogni. Aztán visszaraktam a helyére, meg levágtam a faágat rövidebbre nehogy megint kimásszon :)
És a szekrény belsejében voltak kis szögek, azt is meg akarta enni. De hát a vasszöget nem sikerült kihúznia. Aztán rájött hogy nem ehető, és akkor feladta.
Amúgy nem hülye, csak egy kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!