Mennyibe kerül a kaméleon tartása?
fél hónap múlva veszek egy kaméleont mert nekem nagyon megtetszett az utóbbi hetekben.
megszeretném tudni hogy ennyibe kerül a tartása.
vagyis hogy a terrárium,a kaja, a felszerelés,a berendezés,és a kaméleon .
az értelmes válaszokat előre is köszönöm!! :D
Semmibe, ha nem figyelsz oda arra mikor haza viszed, hogy nehogy megfázzon.
Ők nagyon érzékenyek erre!
Pár pajtásom szerzett egyet, de szegény pici megfázott, és gyorsan meg is halt. :(
Remélem te szerencsésebb leszel ;)
én oda figyelek akármilyen állatra!4 :) akár ideadják hogy vigyázzak rá vagy a saját állatomra is.
de am minek irtad h semmibe ? csak kerül valamibe!!!!!:DD
Ha nem figyelsz erre, akkor nem lesz kaméleonod, szóval a tartás semmibe nem kerül:) ezért írtam.
Itt csak körülbelüli összegeket fogsz hallani, ha ugyan mondanak, legjobb lenne körbejárnod a közeli állatfelszerelés boltokat.
Igyekezz majd berendezni a helyét úgy, hogy legyen mászkálós ágacskája és legyen hol megbújnia:)
jah! értem! :D
oké köszi a válaszokat.
igyekszek elmenni a boltba csak nem tudom hogy mikor és kivel(nem tudnám egyedül hozni a kaméleont és a terráriumot... XD)
még jöhet válasz
Amíg kicsi addig nem eszik sokat, hát de havonta nő egy centit és egyre többet eszik.
2 évesen már olyan 5-6 ezer Ft-ba kerül a kaja neki (tücsök, sáska, lisztkukac) egy hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!