Baj, ha a vízi teknősöm evett belőle?
Echinodorus cordifolius – Szívlevelű kardfű-t tettem az akváriumába és bele evett. Nem lesz neki tőle baja?
Pár hónapos kínai csíkos teknős.
Valamint műnövényt lehet berakni?
Ez a faj mindenevő. Éppen hogy kellene neki vízinövényeket biztosítani, amiből ehet, mert a természetes tápláléka részét képezik...
Én a vízi teknősöknek átokhínárt szoktam venni, az talán a legolcsóbb, és nagyon szeretik.
Műnövényt ne nagyon tegyél be, mert meg fogja próbálni megenni... és ha lenyel belőle, abba akár bele is pusztulhat.
Nem, nem lesz, én csak azért javasoltam az átokhínárt, mert azért ez a kardfű elég drága... és elég gyorsan szétcincálja a jószág, szóval gazdaságosabb az átokhínár.
Ha tiszta vízből tudsz neki hínárt, vízinövényt szedni, az is jó, békalencsét pl nagyon szokták szeretni.
Illetve megpróbálhatod a tyúkhúrt, pitypang levelét, árvacsalánt, az is jó neki, ha hajlandó megenni... de elsősorban vízinövényeket kapjon.
igen bele fog halni
tapasztalatból tudom
Tapasztalatból hallottad, #5?
A műnövénytől tényleg meg tudna halni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!