Miért nem eszik a teknősöm?
5 éves hatalmas 27 cm pancél hosszuságú nőstény kínai csikosnyakú teknősöm kevesebbet eszik az elmúlt 4 napban mint szokott. Csak pár falatot kap be.
Vettem neki egy új szűrőt olyan 1 hete lehet ez az oka? Vagy vigyem el állatorvoshoz?
Nem sípol az orra, van fűtője a vízben és a vedlése is szépen rendben zajlik. Aktív és gyorsan reagál semmi rendellenességet nem látok.

2
Nem írtam mekkora a helye szóval ez a kijelentés nem helytálló. Ha még kicsi lenne akkor már régebb óta nem enne szerintem. Megfelel minden előírásnak, nem kicsi semmilyen értelemben, nyáron pedig egy tóban van.
3
El is fogom ma se evett még
Lenyelt egy kavicsot a röntgenen kiderült. Most 2 hónapig 2 hetente egyszer meg kell fosatnom, hogy a kő mellett könnyedén elhaladjon az ürüléke és ne legyen szorulása. Eddig karcolta a beleid és vérzett is a nagy feszüléstő, a véreredményből az is kiderült, hogy vérszegény.
Mistmáe viszont minden rendben, vagy hogy túl van az első fosásán és már nem nyomja semmi a beleit. Viszont még 1-2 hóbapig eltarthat mire kijön a kavics. Azóta ki is cseréltem a legyelhető dolgokat a terráriumban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!