Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Miért nem eszik a teknősöm?

Miért nem eszik a teknősöm?

Figyelt kérdés

5 éves hatalmas 27 cm pancél hosszuságú nőstény kínai csikosnyakú teknősöm kevesebbet eszik az elmúlt 4 napban mint szokott. Csak pár falatot kap be.

Vettem neki egy új szűrőt olyan 1 hete lehet ez az oka? Vagy vigyem el állatorvoshoz?

Nem sípol az orra, van fűtője a vízben és a vedlése is szépen rendben zajlik. Aktív és gyorsan reagál semmi rendellenességet nem látok.

tegnap 22:06
 1/5 A kérdező kommentje:
Azért nem vittem el még orvoshoz mert egyszer már járt ott olyan egy éve pont ez ügybe, de akkor nem volt semmi baja. Azonban ez már kezd egy kicsit elhúzodni
tegnap 22:07
 2/5 Vágy-i válasza:
0%
Nagyobb ketrecet vegyél
tegnap 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vidd orvoshoz, az a biztos. Az, hogy pár éve nem volt semmi baja, nem azt jelenti, hogy most sincs.
tegnap 22:51
 4/5 A kérdező kommentje:

2

Nem írtam mekkora a helye szóval ez a kijelentés nem helytálló. Ha még kicsi lenne akkor már régebb óta nem enne szerintem. Megfelel minden előírásnak, nem kicsi semmilyen értelemben, nyáron pedig egy tóban van.

ma 12:47
 5/5 A kérdező kommentje:

3

El is fogom ma se evett még

ma 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!