Mennyire lenne sikere?
Ha lenne elegendő pénz a beindítására, üzemelésére akkor egy olyan állatkert amiben csak hüllők vannak.
Agámák, gekkók, gyíkok, leguánok, ízeltlábúak, krokodilok, kígyók, siklók, mérgeskígyók, varánuszok, kaméleonok, kétéltűk, szárazföldi teknősök, vízi teknősök.
Mekkora sikere lenne ennek? Sok embert érdekelne vagy mivel sokan undorodnak az ilyen állatoktol megsem közelítenék.
Teljesen elméleti kérdés, jó lenne ha nem kötöszködő válaszokat kapnék.
Szerintem a megvalósítás a fontos.
Az “állatkert” elhelyezése, milyenek a megközelítési lehetőségek.
A desing is fontos lehet, na meg a marketing.
Összességében lehet sikeres.
Engem érdekelne. Abban viszont nem értek egyet az előttem szólóval, hogy az emberek állatkertbe azért mennek, hogy lássák ahogy az állatok valami érdekeset csinálnak. Az szerintem a cirkusz kategória. Én legalábbis állatkertbe azért megyek, hogy naturalisztikus környezetben, élőben láthassak egzotikus és hazai állatokat, az ilyen fóka show - t meg hasonlókat nem is nagyon szerettem. Ha belegondolok, akkor az emlősök sem csinálnak sokmindent amúgy az állatkertben. Például a nagymacskák leginkább csak henyélnek, a növényevők legelésznek, az éjszakai állatok pedig alszanak. De ezzel nincs is gond, mert élőben látni egy oroszlánt így is nagy élmény.
Amúgy a Tropikárium hasonló volt. Ott is leginkább halakat és hüllőket lehetett megnézni, mégis népszerű volt. Nem tudom, hogy üzemel e még.
Szerintem ha jó helyen lenne, akkor lenne bevétele. Viszont egy ilyet üzemeltetni nem kevés. A hüllők elég érzékenyek a környezetükre, sok pénzt kell rájuk költeni. Ezért szerintem sem önmagában kéne csinálni, hanem valamivel egybekötve. Kisállatkereskedés, eleségállattenyészet, tudományos munka, ismeretterjesztés, madárrészleg, természettudományi múzeum, étterem. Sokmindennel egybe lehetne kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!