Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Melyik kígyó fajta nem öl...

Melyik kígyó fajta nem öl meg,ha veszek egyet,mint kiskedvenc, háziállat?😂

Figyelt kérdés
2020. jún. 26. 15:49
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Azért jobb, ha ilyen diagnózist a szakemberre bízol. Az ember könnyen bebeszél magának mindent, de ez nem segít semmit, csak címkézés.
2020. jún. 30. 21:52
 42/45 A kérdező kommentje:
Jó persze tudom, járok szakemberhez, de nem a személyiségemet viszgálja. Azzal tisztábban vagyok hogy félig jellemzők rám, de talán ezekkel más emberekre is és normális ez. Ma már más is tituát hazugnak, nem értem miért de mind1is. Nem akarom most ez meg vitattni itt mert hosszú lenne és te elküldesz hazugnak, életkéltelennek
2020. jún. 30. 22:01
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy életképtelen lennél, csak valamiért nagyon címkézni akarod magad. Ha vannak problémáid, azt ezzel sajnos nem fogod tudni megoldani.
2020. jún. 30. 22:41
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb kígyó nem öl meg. Max 1.
2020. júl. 1. 21:39
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél királykobrát, tökéletes választás lenne a számodra 🙂 Nagyon cuki állatok, és teljesen ártalmatlan, az sem gond, ha megharap, semmi bajod nem lesz tőle 🙂🙂 Kérlek 🙂
2020. szept. 3. 17:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!