Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » A tyúk és a fürj csibéinek is...

A tyúk és a fürj csibéinek is megfelelő kezdő táplálék a kukoricakása túróval?

Figyelt kérdés
Újszülött csibékről van szó.

2018. okt. 21. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves kilencedik!

Igen, nem adott nekik a mamád soha tápot, de azok a csibék nem is nőttek meg olyan hamar. S most nem a húshibridekre gondolok.

Keltettem 70 csibét a tavasszal abból adtam 20-at a szomszéd néninek.

Nálam megettek 20 kiló indítót és 20 kiló nevelőt, utána 15 hetes korukig koncentrátumból kevertem nekik kaját.

Szomszéd néni csak hébe-hóba etette őket táppal, most az ő jércéi körülbelül fele a mienkének. Tehát számít a táp is.

2018. nov. 11. 16:44
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem pont az lenne a lényege annak, higy én nevelem a kajámat, hogy nem az a lényeg, hogy a táptól minél előbb minél nagyobbra nőjön, hanem, hogy egészséges legyek attól amit eszem :)
2018. nov. 11. 21:30
 13/13 anonim ***** válasza:
11-es, de ez nem verseny. A szomszéd néni nem pénzt akár spórolni a csirkék nevelésén, vagy időt, hanem egészséges állatokat akar, mivel azt ő fogja megenni, nem más.
2024. febr. 11. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!