Kacsa itatóját hogy érdemes megcsinálni házilag, hogy minél kevesebb vizet pocsékoljon?
Én valahogy így képzelném el.
A kacsa pedig vízi madár, azt szem előtt kell tartani. Máskülönben feljelenthetnek állatkínzásért
Érdekes elképzelés.
Ugye még nem láttál élő kacsát?
Egy db kacsa két nap alatt bűzölgő fertővé alakítaná a tavacskádat. Egy hét alatt a 10 méteres környéke is lelegelt, letaposott fossal borított gusztustalanság lenne.
Vízi madár?
Feljelenthetnek?
OMG
Hol van leírva, hogy a kacsának tavat kell biztosítani?
A teheneket meg üdezöld legelőn kell tartani,hogy ne jelentsenek fel ugye?
1. Már bocsánat, de mi ez a hülyeség?!
Egyébként igen... úsztató lenne a legjobb... de nem mindenkinek van annyi pénze és helye, hogy ezt megvalósítsa.
Egyébként úsztató nélkül is nyugodtan tartható.
A hangtalan (néma, pézsma) kacsa nem annyira pocsékolós fajta. De at az itatót lehet úgy hogy ha edényszerű akkor teszel rá egy rács kupolát amin föntről lefelé futnak a szálak (a feje azért férjen be rajta a kacsának).
Tehát ezt hegesztéssel lehet megoldani, ebben az esetben.
Nem kacsa welness központ vagy kacsaúsztató után érdeklődött a kérdező, hanem a vízpocséklás csökkentésén.
Ébresztő, ez nem a kutyapuszilgató, hanem a haszonállat kategória!
Én úgy oldottam meg, hogy egy kb 30 cm mély edény aljában volt állandó 3-5 cm magasságú vízszint.
Gyakorlatban:
kell egy félbevágott vödör vagy mélyebb lábos, fazék és a közepébe állítottam egy 5 literes vízzel töltött olajos flakont. Kupak kell rá.
Az olajos flakon oldala az aljától 1 és 4 centire ki volt fúrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!