Nyúltartással foglalkozom hobbi szinten elég hosszú ideje megszakításokkal többször is abbahagytam a tartásukat a szúnyogok által terjesztett vírusok miatt. A részletek lent?
a kérdező vagyok
az elsőnek: Nem tudom hány éves és azt sem hogy mióta foglalkozol nyulakkal, de tegyünk valamit tisztába: én fogyasztásra tenyésztem őket nem gyönyörködni benne, tudok az oltásról de ennek a tenyésztésnek kifejezett célja egy a korral rezisztens faj kitenyésztése. Generációk óta tartunk nyulakat a családban akár fogyasztásra akár leadásra mindig megvolt a rutin hogy melyik fajtát melyikkel kell pároztatni hogy erős és gyors fejlődésű legyen az alom én ezeket a dolgokat vittem tovább, szóval kikérem magamnak hogy nem tudok sokat a nyulakról nem tudom mióta tartozik az általános műveltséghez a beltenyésztésből fakadó korcsosulás vagy a legellenállóbb fajta keresése. Nem tudom te emlékszel e arra az időre amikor nem kellet oltogatni a nyulakat sem gyógyszerezni hogy szépek legyenek de én igen.
Kedves kérdező! Na látod? ezért nem éri meg bármiféle kérdést feltenni itt. Egyszerően sose kapsz épkéz választ csak olyat amivel felidegesíted magad, vagy valami orbitális nagy baromságot. Én azt mondom hogy keress fel több tenyésztőt, olyanokat akiknek kicsit több ismeretük van a témával kapcsolatban, nem úgy mint ezeknek a gyökereknek.
Ezen az oldalon sok olyan gazdát találsz akik pont azért vannak hogy megmutassák azt, hogy ők hogyan, miként dolgoznak, hogy hasznos információkkal, lássanak el. Sztem van közöttük nyúltenyésztő is, bár nem néztem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!