Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok és nem egy biztos párkapcsolatom van, nem tudom hosszú távra szól-e a dolog csak azt h akarom vele. Azt mondja nála már többször elszakadt/lecsúszott az óvszer. Nagyon félek. Felkéne iratnom fogamzásgátlót? 18L
Ha rendesen húzza fel, nem szakad el, csak ezek szerint ő erre sem képes!! :DD
Felesleges ezért fogamzásgátlót íratnod. De a te dolgod. Szedheted akár évekig is, akár szex nélkül is, maximum károd származik belőle (kockázatok, mellékhatások).... A tabi előtt vizsgálat kell, majd a mensi elején kezdheted el szedni, és várnod is kell, mire hat.
én most ugyanebben a helyzetben voltam
első párom rutinosan használta az óvszert, a mostani viszont szűz volt
én sosem húztam fel senkinek az óvszert, nem kellett és nem is tudtam neki segíteni
elpocsékoltunk egy csomót de nem akart menni, vagy elszakadt, vagy lejött, vagy meggyűrődött (és több fajtával és mérettel próbálkoztunk de sehogy)
akkor úgy döntöttem, hogy na jó, kipróbálom, nem kockáztatok terhességet, hogy aztán kétségbeesetten rohanni kelljen esemény utániért, nálunk meg szinte sosincs nyitva a nőgyógyászat, akkor meg jól póruljárok és egy abortusz sokkal rosszabb mint a tabletta
elkezdtem szedni, kibírtuk azt az egy hónapot és most minden jó, nekem nem lettek mellékhatások
azt mondom, ha nagyon félsz és a félelmed a terhességtől nagyobb, mint a gyógyszertől, akkor próbáld meg.
de szerintem ha szedsz, ne titkold el előle, én is megbeszéltem. ilyeneket meg szokták egymással beszélni a felek normális esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!