Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Miért nem fejlődnek?

Miért nem fejlődnek?

Figyelt kérdés

Május elején hoztam előnevelt csirkéket,de olyan könnyűek.egyszerűen nem fejlődtek ki vagy én nemtudom.

Jó helyük van. Miért lehet ez?

2023. jan. 7. 17:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szerintem nem dèzsmálja semmi.
2023. jan. 7. 19:10
 12/22 anonim ***** válasza:
96%
Menjél el egy takarmány boltba, és kérdezz rá, hogy mit ajánlanak, hogy a tyúkjaid kondíciója javuljon.
2023. jan. 7. 19:24
 13/22 A kérdező kommentje:
Oda ezért nem fogok elmenni. Gyerek voltam mindig volt otthon baromfi és csak kukoricát kaptak. Semmi baj nem volt velük.
2023. jan. 7. 19:35
 14/22 anonim ***** válasza:
29%
Ha azok még mindig nem nőttek meg, akkor már nem is fognak. Akitől vetted, ő tenyésztő? Vagy csak volt neki saját nevelésű csirkéje?
2023. jan. 7. 19:56
 15/22 A kérdező kommentje:
Tenyésztő
2023. jan. 7. 20:10
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha a "vörös tojóhibrid" Rhode Island fajta akkor annak szépen hoznia kellene a húsformákat. Lehet valamilyen betegségük is (hasmenésük nincs esetleg?), de ahogy már írtam, szerintem egyszerűen kevés nekik a szemes kukorica és a ridegtartás kombinációja.
2023. jan. 7. 20:52
 17/22 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy nem fejlődtek ki?

A tojóhibrid az kistestű.

2023. jan. 8. 08:46
 18/22 A kérdező kommentje:
Valóban a tojóhibrid az kissebb. De nagyon könnyűek. Látszólag van kakas is a kendermagosból,de nem lettek olyan robosztus kakasok és nem is kukorèkolnak. Másképpen nem tudom leírni.
2023. jan. 8. 10:25
 19/22 A kérdező kommentje:
Gondoltam már arra is hogy tetszek az itatóba baromfi fèreghajtót.
2023. jan. 8. 10:26
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Hideg van nekik a "betonos" épületbe.

Próbálj minimum 16 fokot biztositani nekik, 10 fok alatt csak pár órára engedd ki őket és ne egész napra, illetve minden nap kapcsolj nekik világitást a természetes fénytől függetlenül (persze kevert fény nem gond).

Egyszerűen hidegben vannak, a saját fűtésükre használják el a táplálék kalóriáját.

Legyen ülőrúdjuk, a legjobb erre egy fa létra négy öt sóskuti kőre téve a földtől 30-50 centire és arra szalma.

Ne sajnáld tőlüka konyhai maradékot se, és próbálj naponta többször kevesebbet adni nekik, hogy a versenyszellem is fokozza az evési mennyiséget, akkor majd fejlődni fognak!

A haszonállat nem annyiból áll, hogy reggel meg este adsz neki enni, ez max a kutyánál macskánál működik.

Régebben nyulaim voltak, amikre minimum napi négyszer rá kellett nézni (etetés-itatás), de a csirkékre volt hogy hatszor is (etetés itatás napi háromszor meg tojásgyüjtés, plusz ha hangoskodnak).

2023. jan. 10. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!