Kacsát lehet házban tartani?
Kacsa fosik. Nagyot fröccsent hátrafele ,ha ingere van rá, nemtartja vissza. Koszolva eszik. Szájába veszi az élelmet és vízben tacsakolja.
Video forgatás idejére vidd be aztán rakd ki az udvarra.
Mieink nem büdösek. Nagy helyen tartjuk.
Kicsiként nem lehetett kutyám, szóval...kacsát kaptam. Nagyon édes, de logikátlan gondolat volt:D
2 kacsám volt, egy szűkös ketrecben voltak mindketten:( ez eleve rossz volt szegényeknek. De, ahogy előttem is írták, mocskosak voltak. Nagyon. Folyamatosan kifostak a ketrecből, nagyon állat szaguk volt. Kiskacsa-korukban még csak-csak bírtunk velük, de megnőttek és már a ketrec sem volt elég szegényeknek.
Inkább nem írnám le mi lett velük...😞😞
Szóval szerintem a kacsa nem 'háziállat':((bár ha van kertetek és nem benti lesz, az más helyzet). Ha te nagyon szeretnéd ,akkor úgyis megteszed, kösd fel a gatyád!
Hallottam már olyanról is, hogy kecskét tartottak az x. Emeleten, szóval ennek igazán te leszel a döntőbírója:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!