Szerintetek beteges lenne egy kacsát tartani otthon, hogy aludhassak vele?
Figyelt kérdés
Semmi rosszra ne gondoljatok, csak olyan jó puhák. Úgy megölelgetném őket. Természetesen házikacsára gondolok2016. ápr. 13. 21:25
2/13 A kérdező kommentje:
20/F
2016. ápr. 13. 21:27
3/13 Rideg Lénárd válasza:
Ha valaki a kígyójával alszik és az se beteges,akkor ez sem az ne aggódj :) szintén 20F
5/13 anonim válasza:
Nem, én libákkal alszom. Szerintem ez tök alap, minden normális ember szárnyasokkal alszik.
6/13 Genious válasza:
Szerintem jó ötlet! Csak lehet, hogy nem esne jól ha a legszebb álmodban a füledbe harapna! XD
7/13 anonim válasza:
lemegyek a drosztra, oszt felhozok két tyúkot :D Buta libák ezek az éjjeli pillangók, érted galambom? Ennyit a szárnyasokról! :)
8/13 anonim válasza:
"csak olyan jó puhák"
És ropogósak is...
...jól átsütve.
9/13 anonim válasza:
Hát figyelj,az Édes Annában a csajszi a tyúkkal aludt,szóval ennyi erővel..
Bár tele fogja "csinálni" az ágyat csak szólok.
10/13 anonim válasza:
Az egy dolog hogy neked mi a jó! De szegény állatnak mi a jó?
Mondjuk kétszer körbefossa a lakást és rögtön ki fogod qrni! Puhának meg addig puha míg ki nem tollasodik rendesen! De nincs is jobb mint a faggyúszagú zsírostollú gácsér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!