Ki milyen állato (ka) t tart otthon?
A lakásban van egy mentett kutyám. A kertben -nem igazán tartom, csak odaszoktak- van egy pókocska, meg egy feketerigó család. Lassan barátkoztatom a férjemet a gondolattal, hogy szeretnék még egy kutyát, mert ömlenek a megkínzott, néha még időben megmentett kutyákról a hírek és olyankor mindig rosszul vagyok. Tudom, hogy nem menthetek meg minden állatot, de úgy érzem, hogy még egy kis jószágnak van hely a szívünkben, van rá időnk és pénzünk, aztán onnantól muszáj leszek leállni, hogy ne én legyek a helyi "bolond, kutyás nő".
Ezenkívül bárki betéved a kertbe, szívesen megvendégeljük, ha gerinces állat és segítségre szorul, azt megkapja tőlünk, legalábbis ha hagyja magát megmenteni, ugyanis néha riadtukban elrohannak.
2 falusi cica tesók
1 fogadott cica
5 kutya
3 kölyök kutya
20 tyúk
4 kecske
6# neked mi közöd van hozzá, hogy mibol eteti?
nekem van 3 cicám ès 1 teknősöm ,vannak halaim ès csigàim is egy másik aksiban.:)
- 1 kutya (gyepiről hoztuk, amilyen állapotban, szerintem lehet mentettnek nevezni)
- 2 befogadott cica
- 40 literben: egy tucat Boraras urophthalmoides, 1 süncsiga, 1 betta (Uszonytépő, azért hoztam el a boltból, mert itthon ez a nyavalya nem ismert. Nekem meg van annyi tapasztalatom, hogy karban tudjam tartani a sebeit.)
- 112 literben, 2 süncsiga, 3 Stiphodon sp. géb, 10 vörös karcsú díszmárna és egy félős paradicsomhal leány.
- kerti tó: aranyhalak, békaporontyok, nyáron hízókúrázó békák. A legbüszkébb a tavalyi erdei béka szaporulatra vagyok és arra, hogy egyszer nálunk nyaralt egy vörös hasú unka.
- ezen kívül szokott hozzánk járni két süni, ha látjuk/halljuk, megkínáljuk őket egy kis macskakajával.
Hát te, kedves Kérdező? (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!