Milyen állatot érdemes tartani? Tehenet, disznót, kecskét, birkát, tyúkot vagy kacsát (ezek közül)?
Én kecskét nagyon szívesen tartanék.
Nagyon felkapták mostanában a tejét és a sajtját is. Nem csak így, normál fogyasztásra, hanem kecsketejes kozmetikumok gyártására is.
Párhuzamosan is lehet többet, de természetesen a kecskét részesítem előnyben én is.
Mégpedig azért, mert ha lesz gyerkőc, akkor a kis kecske nagyon barátságos, a teje sokkal egészségesebb a tehénénél, halk, finom a húsa is.
A legelő miatt viszont a tehén, birka a "legjobb" választás. Önfenntartó, este betereled a helyükre, és kész. A kecséhez, hogy finom teje legyen, akácfa levéllel etetni, meg hasonlók, picit "macerásabb". De cukibb állat. :P :D Ha lesz motivációd, egy csöpögtetős paradicsom, paprika "üvegházat" építeni, szólj, szívesen segítek! :)
" A kecséhez, hogy finom teje legyen, akácfa levéllel etetni, meg hasonlók, picit "macerásabb".
Már megbocsáss, de ez így nem igaz. Legaláábbis tévedsz.
Hát szerintem lehet tartani teheneket,Disznókat,kecséket,birkákat,tyúkokat,kacsákat,libákat
nekünk van 4 tehén 3 borjú 6 hús hasznú malac és annak lett 31 kis malac ja és ott van a 7 csüngőhasú malacok és a kb 18db nyúl :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!