Milyen állatot lenne érdemes tenyészteni? Fizetés kiegészítésként kezdőtőke akár 300Ft is lehet ami előbb utóbb meg is térülne? Vagy esetleg milyen növény termesztés kis területen amit drágán lehet eladni?
Bár nem örülök ennek a kérdésnek, mert utálom az olyan embereket, akik pénzt látnak az állatokban (kutyáknál ezért van beltenyészet a népszerű fajtákból, és fél évente/évente elletik a szukákat, aztán "kidobják"...de válaszolok:
népszerű kutyafajtát szoktak leginkább tenyészteni :( Vagy ami ritka fajtának számít...
most kerestem egy fajta kutyust, mert nagyon szeretnék , és egy tenyészet van Mo-n, egy kiskutya ára 250.000 huf!
Az én hosszú szőrű csivi lánykáim törzskönyvvel 250.000 volt szintén! De én nem fogom "tenyészteni" őket! Nekem Ők a társaim, a barátaim, családtagok!
Sajnálom az ilyen mentalitást, ami divat lett Mo-n :(
Jobbat érdemelnek a kis kedvenceink!
Kecsketartás például, ha van a körnéken rét, vagy kaszáló, akkor szinte ingyen felneveled/megeteted, ha kisebb állatra gondoltál, akkor a kacsákat ajánlom, a házi tömött kacsára nagy a kereslet, és eléggé szapora is. Marhatartást nem ajánlom, igényesek, sokat esznek, és mire letudnád adni, annyit megetettél velük, hogy már nem hozza vissza az árát.
Ha rám hallgatsz akkor kecske, nyúl, kacsa
az első kettőt szinte ingyen felneveled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!