Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Lányok benneteket hogyan...

Lányok benneteket hogyan vettek rá a csirkevágásra? Milyen volt az első?

Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 13:55
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
35%
Bocsánat, 10. hozzászóló.
2020. máj. 28. 13:38
 32/43 anonim ***** válasza:
73%
Mivan töröltetni akarjátok magatokat az oldalról? A haszonállatok témában miért kell beleveszi abba, aki húst eszik, vagy termel? Szánalmas dolog álszentnek lenni, nehogy azt hidd, hogy te nem teszel rosszat a világnak. Telefon, tv, ruha, bútor, áram, fűtés, tofu és hasonló dolgok, meg az összes zöldség, gyümölcs, amit megeszel, és bármi, amit el tudsz képzelni, mind mind hozzájárul ehhez. De ez az élethez hozzá tartozik. Ha csökkenteni akarod a magad után tett kárt, akkor első sorban szállj le a magas lóról és láss mindent, ne csak a húsevést.
2020. máj. 28. 13:40
 33/43 anonim ***** válasza:
37%

Baker, megint megtudtam, h kb 40 éve halott vagyok. 44 évesen...

A mindenevő azt jelenti, hogy lehet növényi és húsos étrenden IS élni ,nemazt, hogy kell is.

2020. máj. 28. 14:38
 34/43 anonim ***** válasza:
73%
Most komolyan, minek kel idejönni a haszonállat kategóriába hőbörögni? Ezek ugyanolyanok mint abortusz témában az "életvédő" házisárkányok....
2020. máj. 28. 14:43
 35/43 anonim ***** válasza:
13%

A 10. Én írtam és még mindig nem vagyok vegán. Nem tudom csepp agyaddal hogy sikerült ezt megszülnöd.

33. Te azon aggódsz mi lesz ha törölnek erről az oldalról? :D Ez az életed? Eleg szomorú lehet. Nem irigyellek. Felvilágosítalak van egy való világ is nem csak a viruális. Már vége a karantennak ki lehet meni! Próbald ki. Izgalmasabb mint otthon a csirke nyakak elvágasáról fantáziálni. Megnyugtatlak pont lesz@rom hogy kitörölnek e vagy sem :D

Semmit nem tudsz rólam de lököd a hülyeséget ebben a témában is.

Elárulom az élet minden területén igyekszem úgy élni, hogy ne ártsak másoknak. Talán pont ezért nem volt abortuszom sem. Ugyanis feltalálták a védekezést a gyilkolás helyett. Ha már ilyen "okosan" felhoztad.

2020. máj. 28. 15:01
 36/43 anonim ***** válasza:
75%
Áruld már el, mi a toszért jössz a haszonállat kategóriába ha ellenkezik az elveiddel? Fene nagy ne ártsunk hozzáállásoddal békén hagyhatnád a húsevőket, mert fárasztó a hülyeséged.
2020. máj. 28. 15:11
 37/43 anonim ***** válasza:
15%

Nem mentem semmilyen kategóriába képzeld kidobta a rendszer ezt a kérdést. A legprimitívebb védekezési módszer mikor valaki tudja mit tesz de azzal burkolja, hogy persze a másik a hülye.

Taps! Húsevő meg sosem leszel kicsi szívem max egy zabagép ami minden dögöt megeszik amit elé tesznek. Nyersen meg sem tudnál enni egy allatot mert fogad sincs hozzá és a gyomrod sem emesztené meg a nagy falatokat. A krokodil gyomra még az áldozat patáit is feloldja annyi a hyomorsava. Vajon neked is menne? :)

2020. máj. 28. 22:38
 38/43 anonim ***** válasza:
61%
"Nem mentem semmilyen kategóriába képzeld kidobta a rendszer ezt a kérdést" Aha. És akkor muszáj elolvasnod meg kommentelned is ugye?
2020. máj. 29. 08:02
 39/43 anonim ***** válasza:
7%

Ha ha ha ennyi unatkozó hülyét. Minek írkaltok ha nem tetszik valaki válasza?

Nem értem miért kéne bárkit rávenni a csirke vagy más allat levágására? Aki nem akar ölni az nem akar. Ez nem olyan mint a fenék törlés, hogy nélkülözhetetlen lenne egy civilizált világban. Húst enni sem kötelező, milliók élnek így. Miért kell ezen rugózni? Inkabb me.valaszoljatok. csak költői kérdés volt :D

2020. máj. 29. 10:37
 40/43 anonim ***** válasza:
83%
Én csak kopasztottam. S hogy miért? Mert nem kopasztja meg magát. :D
2020. máj. 29. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!