Az első csirkevágás után vágtatok még csirkét?
Figyelt kérdés
Volt olyan aki azt mondta hogy neki ez nem megy? Vagy utánna is simán vág csirkét?2018. szept. 9. 03:28
1/4 anonim válasza:
Igen. Nem olyan rossz dolog ez, mondhatni hozzátartozik az élethez. Persze könnyű elmenni a boltba és húst venni, úgy nem kell gyilkolászással bemocskolni a kezed de a vége ugyan az. Én pedig tudom, hogy nálunk a csirke boldogan élt, kapirgált az udvaron és bevégezte a célját. Nem pedig egy bolti agyon etetett, proteinezett 1 honap alatt felnevelt megkinzott állatot eszek.
2/4 anonim válasza:
Én magam nem vágtam csirkét, de mamámnak mindig segítettem benne, gyerekként is. Csirke, kacsa, liba. Talán egyszer volt egy igazi walking dead pillanat, mikor a fej nélküli baromfi még ment egy pár lépést, de nem ért nagy trauma miatta.
3/4 anonim válasza:
Én csak asszisztens voltam mindig is, de nem élveztem. Tehát elkapni, átadni, végig nézni, majd feldolgozni. Ma is megcsinálnám ha kellene, de nem tartozik a kedvenc mulatságaim közé.
4/4 anonim válasza:
Anyámnak mindig a tesóm segített levágni a kakast, tyúkot, libát. Amikor 1-2x nem volt tesóm, akkor én csináltam. A kés amikor nem vitte a tolla, bőre miatt, akkor egy fadarabot a nyaka alá, és bárddal. Gond nélkül.
Le lehet pontozni, ha erre megy ki a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!