Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Lányok benneteket hogyan...

Lányok benneteket hogyan vettek rá a csirkevágásra? Milyen volt az első?

Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 13:55
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
29%

Nem kell kioktatni, tudom mit jelent az, ha valaki vegán vagy vegetáriánus.

Az ember rég kipusztult volna, ha nem evett volna húst.

Mivel mindenevők vagyunk, nem hús-, vagy növényevők.

Ezért szükségünk van húsra és növényekre is.

Az orvostudomány mai állása miatt lehet valaki vegán.

Vagy a B12 vitamint hogy kellett volna pótolni 100-200 éve?

Munkalovakat is muszáj volt használni.

Tehát a vegánság csak a fejlettség miatt fenntartható.

Háborús helyzetről már ne is beszéljünk. Az életösztön mindenkiben nagyobb, mint a vegánság.

Tisztában vagyok azzal is, hogy a vegetáriánus/vegán étrend fenntarthatóbb manapság.

De ez is csak azért probléma, mert a nem fehérek lakta földrészek úgy szaporodnak, mintha muszáj lenne.

Európában nem kell azért erdőket kivágni, hogy termőföld legyen a helyén.

2020. máj. 28. 10:12
 22/43 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó tényleg ilyen butus vagy? "Nem kell erdőt kivágni hogy termőföld legyen a helyén"? :D mert a tehén, birka, kecske, csirke stb szerinted mit eszik? Fényt? Neki ültetnek takarmanynövényt te szerencsetlen. Kicsit gondold végig egy tehénnek mennyi növenyre van szüksége 1 nap mondjuk hozzád képest. Persze velük hallisztet és tragyát is etetnek a nagyüzemben amiből rendkívül jó minőségű hús lesz. Én a tényeket mondom el. Ez a végzettségem is és természetvédelemben dolgozom. Megegyszer leírom nem vagyok vegán. Utána kéne olvasni a dolgoknak nem lehülyézni aki ért hozzá. Nem egészséges ekkora mennyiségű húsfogyasztás pláne nem a nagyüzemi. Ha egeszséges lenne nem lenne ennyi szív és érrendszeri beteg. Fogalmatok sincs miről beszéltek az a nagy baj. Csak ontjátok a marhasagot igazolast keresve az öldöklésre. Miközben másképp is lehetne.
2020. máj. 28. 10:27
 23/43 anonim ***** válasza:
7%
Kicsi szíven ennyi húsfogyasztás tartható fenn a fejlettség miatt! A szegényebb retegek sosem ettek sok húst mivel az előállítása sokkal dragabb mint a növényé. Víz +áram vagy emberi erő is több. Gondolkozzal már mielőtt leírsz valamit. A veganokat meg nem ertem miert kell ide keverni. Egy vegán sem szólt hozzá. Senki nem mondta, hogy csak növényen élni egeszséges lenne. Bár az sem lehetetlen. Valami ragacs van az agyatokban. Azért elárulom 25 éve vagyok vegetáriánus. Nincs semmi bajom.
2020. máj. 28. 10:33
 24/43 anonim válasza:
61%
24: egy vegán jött ide okoskodni először szóval...
2020. máj. 28. 10:37
 25/43 anonim ***** válasza:
63%

Én egy szóval sem hülyéztelek le, te pedig butusnak és szerencsétlennek neveztél.

A stílus maga az ember.

Ráadásul még hazudsz is.

Kérlek, linkelj cikkeket arról, hogy Európában erdőket vágnak ki a termőföld miatt!

Hazánkban példál folyamatosan nő az erdősültség.

Kicsit gondold azt is végig, hogy egy tehén hány kg tejet állít elő egy nap, s az mennyi embernek elég.

Leírom mégegyszer, ha ez ember nem evett volna húst a kezdetektől, akkor kihaltunk volna.

S ha szerintetek nincs szükség húsra, akkor miért nem növényevőként fejlődtünk ki a mindenevő helyett?

Mutass utat a sötétben számomra!

2020. máj. 28. 10:40
 26/43 anonim ***** válasza:
19%
Egyetlen vegán sem szólt hozzá. Ez csak a TE fejed szüleménye.Nem szorulok rá, hogy hazudjak és nem is teszem SOHA! Amit leírsz abból semmi nem igaz. Ne haragudj de nem én fogom neked megtanítani 4 év biológiaanyagát. Ezt a gimiben kellett volna. Majd 3.év paeloantropológia anyagát és még némi törtenelmet meg természetvédelmet is és mezőgazdaságot meg allattenyésztést. Nem en tehetek róla, hogy teljesen sötét vagy a témában. Vedd a fáradtsagot és olvass utána. Pl kezdheted a tej energiatartalmával. Ami igen csekély ahhoz képest amennyibe kerül az előállítása és amennyi környezet szennyezést okoz ez az előállítás. Es akkor még nem mentem bele az allatvedelmi vonatkozásába a dolognak. Magyarorszáfon max a telepített erdők területe nő. De az fakitermelésre megy nem szolgal élőhelyül az élővilágnak. Nem természetes környezet. Egyébkent meg nem tusom hol élsz. De javaslom tegyél évemte a Budai hegyekben vagy a Pilisben egy sétát. Meg fogsz lepődni milyen drasztikusan csökken a fak mennyisége.
2020. máj. 28. 10:55
 27/43 anonim ***** válasza:
64%

22. A gorilla pl vegán ha már ennyire ragaszkodsz a vegansaghoz bár rajtad kívül senki nem beszélt róla

Ő megeszik pár rovart is a növenyekkel veletlenül így pótolja a b12 vitamint.

De tojásban is van. Nem kell felfalni a tyúkot is hozzá.

2020. máj. 28. 10:58
 28/43 anonim ***** válasza:
78%

A személyeskedés az megy.

Nem hazudsz?

Európában nem kell azért erdőket kivágni, hogy termőföld legyen a helyén.

Ezt írtam.

Erre te így reagáltál;

Utolsó tényleg ilyen butus vagy? "Nem kell erdőt kivágni hogy termőföld legyen a helyén"? :D mert a tehén, birka, kecske, csirke stb szerinted mit eszik? Fényt? Neki ültetnek takarmanynövényt te szerencsetlen.

Mi ez, ha nem hazugság?

2020. máj. 28. 13:25
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Leírom utoljára.

Az ember nem növényevő, nem húsevő, hanem mindenevő.

Ha a kezdetektől nem ettünk volna húst, kihaltunk volna.

2020. máj. 28. 13:32
 30/43 anonim ***** válasza:
34%

Újabb hazugságod az, hogy egy vegán sem szólt hozzá.

A 11. hozzászóló mi?

De ezeket is meg fogod magyarázni.

2020. máj. 28. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!