Mennyi idősen vágtad le az első csirkédet?
Figyelt kérdés
Tudtál belőle enni?2018. dec. 27. 20:32
2/6 anonim válasza:
Kb. 10 évesen, azaz nem én öltem meg, de onnantól kezdve a tálalásig mindent én végeztem el.
3/6 anonim válasza:
8 éves voltam, mikor először vágtam egyedül csirkét, persze felnőtt felügyelettel, de nem segítettek. Korábban csak besegítettem.
Természetesen tudtam enni belőle.
4/6 anonim válasza:
Nem vágtam még,de nem is álmodozom erről.
5/6 Metionin válasza:
Még sosem vágtam. Mikor én megszülettem, már nem voltak haszonállataik a szüleimnek, egyszer vett anyám 10 csirkét, azokat később levágták de még gyerek voltam, nem kellett beszállnom. Párszor láttam, meg amikor apám levágta a fejét és elszaladt a csirke, én hoztam vissza. De ez csak 2-3 alkalom volt. Bontani bontottam később többször de azt nem mi vágtuk le, hanem kaptuk. Ja amúgy ettem belőle.
6/6 anonim válasza:
Csak idetévedtem véletlen, de miért van az, hogy mindenki, aki válaszolt a kérdésre, le van pontozva mint a xar?xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!