Balorien kérdése:
Valaki aki nagyon ért a törpe gurámikhoz, nemrég vettem egy párat (nőstény, hím elvileg) és kezd az a gyanum lenni, hogy mindkettő hím segítene valaki megmnodani a nemüket?
Figyelt kérdés
A színesebb kergeti a kéket néha oda csíp neki, etetésnél megvannak együtt esznek csak ha közel kerülnek akkor megy picit a kergetés. Esetleg aki régóta tart ilyen halakat betudná azonosítani a nemüket?
Hím: [link]
Nőstény: [link]
2019. febr. 8. 15:13
31/44 A kérdező kommentje:
főként szunyoglárvát kapnak kiolvasztva mert ugyis minden nap olvasztok a gömbhalaknak nekik meg 1 kocka sok is bőven :D
2019. febr. 10. 21:19
32/44 anonim válasza:
Ha érdekel hogy grammra pontosan mennyit kell ennie akkor keress fel privátban!De ehez szügségesek adatok az állatról!
33/44 Salx Narval válasza:
Most végül is mekkora helyen vannak? Milyen a szűrés és a növényzet ott, merthogy írtál az átköltöztetésről. Veszel még nőstényeket? A szúnyoglárva tökéletes fő eledelnek de azért más fagyival is kínáld meg néha. Az eredeti élőhelyükön is zömében ezt fogyasztják.
34/44 A kérdező kommentje:
80 literesbe kerültek és a kövi kérdés, sokat válogattunk eladóval, őt ő nősténynek találta én a tűz gurámin főle gnem tudok eligazodni... vélemény?
kép: [link]
a nemrég tanultak alapján én is nősténynek mondanám :D
2019. febr. 11. 16:21
35/44 A kérdező kommentje:
lámpát lekapcsoltam nekik mert a hím nagyon megőrült :/
2019. febr. 11. 17:26
36/44 Salx Narval válasza:
Remélhetőleg az. Bízva az eladóban aki vélhetően az egyívású hímek között látta jó eséllyel az. Biztosra nem merném mondani. Remélem tényleg dús a növényzeted és jól tetted, hogy lekapcsoltad a lámpát.
37/44 A kérdező kommentje:
a farka végén felül az úszórésze nem pici de nem olyan hegyes. Képen is látni
2019. febr. 11. 18:39
38/44 Salx Narval válasza:
Igen de a képen túl színesnek tűnik akár egy fiatal hím is lehet stressztől elhalványodva . Te voltál ott ha nála jóval színesebbekkel és kicsit nagyobbakkal volt együtt akkor nagy eséllyel nőstény, feltételezve, hogy egyívású halakat kapott a kereskedő.
39/44 anonim válasza:
A tűzgurámi szerintem hím, túl színes nősténynek.
40/44 A kérdező kommentje:
tűz gurámi nőstény is nagyon szines mint a cobaltnál.
2019. febr. 12. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!