Mennyit kell összespórolnom ha egy akváriumot szeretnék?
Figyelt kérdés
2018. júl. 25. 10:38
11/18 anonim válasza:
De 20-30 körül 100-150 literes szettet is lazán tudsz venni. Jó 10 éve nekem is egy időre elvették a kedvem mert a sok idióta szerint 150 litert csak egy Tetra 1200 méretű szűrő visz el.... Használtan olyan szettet vettem 5000 Ft ért. 139 liter+ 1000l/h órás kerti szökőkút motor lett átalakítva , rákotve 4 db szivacsszűrőre, olyan vizet csinált... 🙂 Szóval ne hagyd, h bárki is elvegye a kedved. Mennyi lenne a keret? Használtak között szetnézek neked.
12/18 anonim válasza:
20-30 körül persze használtan tudsz szettet
13/18 anonim válasza:
Ha Pest közelében vagy az előző által említett manado talajt is adok neked, itt van jó pár liter. Meg egy kis legpumpát is adok ha eljössz érte.
14/18 anonim válasza:
De még ebből a költségből is lehet faragni, Facebookon van ingyen felajánlom akvarista csoport. Pl halakat, garnélát ingyen is adnak neked. Lépj be
15/18 anonim válasza:
Vagy akváriumot is akár, én pár hónapja egy 140 literestadtam egy fiatal srácnak, előtte egy beteg kisgyereknek meg egy belső szűrőt, szóval vannak segítőkész emberek, csak légy türelmes.
16/18 anonim válasza:
Hát jól beválasztottál halakból...
Ha ezekről lemondasz, akkor azt mondanám, kb 50.000-ből már egy nem a "legkisebb leggagyibb"-at össze tudod hozni.
17/18 patterson válasza:
békés nano halakat tarts,max 7 cm-ig.120 l aksit csináltathatsz 15e ért,7000 a belső szűrő,világítás 10-15,fűtő 2000,aljzat 5000,nöbények 3000,halakra bármennyit :D,de 10 neon,6 platti 8.10 guppy pl 2-3 ezerből kijön
18/18 patterson válasza:
de keress használtat mindenből,és az ingyen oldalon kapsz halakat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!