Milyen akváriumot érdemes vásárolnom szerintetek?
Figyelt kérdés
Sose volt akváriumom, de szeretnék belevágni, viszont sok tudásom nincs a témában. Amit tudok, hogy van egy 60x30-as szekrényem, arra tenném rá, tehát 72 literes akváriumban gondolkodok. Sziámi harcoshalat (2-3 db), algaevő harcsát (2db) és pár neonhalat szeretnék. Szettet vegyek vagy inkább magam válogassam össze (nem értek hozzá) illetve elég ez a méret ennyi halnak? Milyen gyakran kellene cserélnem a vizet és mennyit? Milyen aljzatra lenne szükségem?2018. jún. 29. 13:46
1/19 anonim válasza:
A sziami halak elég agresszívek (főleg a saját fajtájukkal szemben).Ha tartasz is akkor is egyet.
2/19 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy a nőstények elvannak egymás mellett, csak arra kell figyelni, hogy 1 nél ne legyen több hím
2018. jún. 29. 14:14
3/19 anonim válasza:
Szettet vagyel ha nem ertesz hozza.Minden héten ki kell cserélni a víz 30-35%-át.Teljes takaritast(mikor kicsereled teljesen a vizet)évente egyszer kell csinálni.A szűröt gyakrabban kell takarítani.
4/19 anonim válasza:
Na. Akkor mielőtt nekiállnál, nézz utána(diszhal.info)mit igénye az általad kiválasztott hal, fajonként. Rá fogsz jönni hogy ez miért nem működik. Növények, akvárium, talaj ezt akvagurun ackezdőknek fül alatt megtalálod. Jó olvasgatást.
5/19 A kérdező kommentje:
Értem viszont azt megköszönném, ha pontosan leírnád miért nem megvalósítható amit leírtam.
2018. jún. 29. 18:08
6/19 A kérdező kommentje:
Azt kértétek olvassak utána, nyilván már megtettem éppen ezért nem értem az ilyen válaszokat:
"Szettet vagyel ha nem ertesz hozza."
"Nem fog működni" - nyilván ezért tettem fel a kérdést és nem a boltba szaladtam 20-30 oldal és 4-5 video megnézése után.
2018. jún. 29. 18:14
7/19 anonim válasza:
betta 28 fok, fedett akvárium, neon 22
8/19 anonim válasza:
Azért mert ivarérés után a nőstények sokszor agresszívabbak mint a hímek, ráadásul a nagy farkuk miatt minimális áramlás kell az akváriumba, a túl nagy vízoszlop se tartható, az algaevő harcsa nagyra nő , 12-15 cm 100 liter felett tartható, a neon pedig csapathal legalább 8-10 darabot kell tartani, szóval még olvass. Elég 10 neonnak meg 6 kisebb testű corydorasnak (házmester).
9/19 anonim válasza:
Sok hal tartható mar 70 literben, viszont választani kell közülük, 2 max 3 fajnak elég.
10/19 anonim válasza:
Nano halak között nézelődnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!